Τύπος μένει από βενζίνη, κλέβει περιπολικό, ξαναμένει από βενζίνη

Ο Troy James γραφτηκε στην ιστορια. Ο τυπος, εμεινε, με το αυτοκινητο του, απο βενζινη, κοντα στη Νεμπρασκα, στη Βορεια Ντακοτα των ΗΠΑ (εκει συμβαινουν ολα τα κουλα) και, απο εκει και μετα, μπλεχτηκε σε μια μαλλον απιστευτη περιπετεια

Φωτογραφια αρχειου

Οπως μεταδιδει το Associated Press, o James, καλεσε με το κινητο του την αστυνομια, ζητωντας βοηθεια. Οταν ο βοηθος σεριφη της πολης Tulare εφτασε στο σημειο που ειχε υποδειξει ο James, στο Highway 281, τον περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη. Οπως περιγραφει ο σεριφης Kevin Schurch, ο βοηθος του προσπαθησε να \”περιορισει\” τον James, επειδη \”φεροταν περιεργα\”. Τοτε ο James, που συμφωνα με τον σεριφη ηταν οπλισμενος, τον εσπρωξε, πηρε το περιπολικο και εξαφανιστηκε. 


Οχι ακριβως εξαφανιστηκε. Στο κατοπι του βγηκε ενας ολοκληρος… στολος απο περιπολικα να τον καταδιωκει, αλλα δεν καταφερε να τον σταματησει. Μονο οταν διηνυσε 225 χιλιομετρα, οταν (και) το περιπολικο που οδηγουσε ο James εμεινε απο βενζινη, καταφεραν να τον συλλαβουν. 

Ο James ειναι αντιμετωπος με βαρυτατες κατηγοριες και, σιγουρα, οταν ξαναβγει απο τη φυλακη, θα πρεπει να αναζητησει ενα αυτοκινητο με μεγαλυτερη αυτονομια. Οσο μεγαλυτερο το ρεζερβουαρ, τοσο το καλυτερο.  

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!