Τώρα και το Corsa με Android Auto ή Apple CarPlay

Συνδεεις το κινητο σου μεσω USB και οχι μονο το φορτιζεις και ακους τα τραγουδια που εχεις αποθηκευμενα αλλα στην ουσια χειριζεσαι το κινητο σου μεσω της εγχρωμη οθονη αφης 7 ιντσων αφου μπορεις να ανοιξεις εφαρμογες, να κανεις κλησεις, να στειλεις μηνυμα, να δεις ταινια κ.τ.λ. 
 
Η Opel λανσαρει τωρα τα συστηματα του Insignia και του νεου Astra σε ενα μικρο μοντελο της. Ετσι το Corsa θα διατιθεται με την τελευταια γενια συστηματων IntelliLink infotainment, που εκαναν το ντεμπουτο τους στο νεο Astra πριν απο μερικες εβδομαδες και σε νεες αποχρωσεις. Το R4.0 IntelliLink ενσωματωνει αριστα λειτουργιες ενος smartphone μεσω Android Auto και Apple CarPlay με εξτρα χρεωση. Ειναι συμβατο με συσκευες απο Android 5.0 Lollipop και Apple iOS 7.1 (απο iPhone 5). Εξαλλου η υπηρεσια Opel OnStar προσφερει μια σταθερη και ισχυρη διαδικτυακη συνδεση. Η υπηρεσια προσωπικης συνδεσιμοτητας και εξυπηρετησης και η ειδικη κεραια της μετατρεπουν το Corsa σε 4G/LTE Wi-Fi Hotspot. Επιπλεον, πολυαριθμες προσθετες υπηρεσιες κανουν την οδηγηση πιο ξεκουραστη. Η Opel θα προσφερει μια ακομα λυση πλοηγησης με εφαρμογες Apple Maps και Google Maps με τη φορητη συσκευη πλοηγησης TomTom GO 40 με δυνατοτητα ενσωματωσης.

«Δεν προσφερουμε απλα στους οδηγους μεσαιων η συμπαγων οχηματων την ευκαιρια να απολαμβανουν υπερσυγχρονη συνδεσιμοτητα και τεχνολογια infotainment. Θα την κανουμε διαθεσιμη σε ολοκληρη τη γκαμα προϊοντων μας σε πολυ ελκυστικες τιμες” δηλωσε ο  Peter Christian Küspert, Αντιπροεδρος Πωλησεων & Aftersales Opel Group. «Το νεο συστημα R4.0 IntelliLink με ενσωματωση smartphone που διατιθεται για το Corsa ειναι το τελειο παραδειγμα. Αυτο το συστημα μαζι με την υπηρεσια Opel OnStar επιτρεπει τη γρηγορη, σταθερη και εκτενη προσβαση στο internet για ολους τους ιδιοκτητες Corsa.»

Εξατομικευμενο, γρηγορο, ευχρηστο: R4.0 IntelliLink με ενσωματωση smartphone

Το συστημα R4.0 IntelliLink διατιθεται με τη συνηθη εγχρωμη οθονη αφης 7 ιντσων, USB και διεπαφη Bluetooth® για audio streaming και προβολη φωτογραφιων, βιντεο και ταινιων η διεξαγωγη τηλεφωνικων κλησεων μεσω μοναδας hands-free και οχι μονο – η τελευταια γενια του συστηματος infotainment που διατιθεται τωρα με το Corsa ειναι επισης συμβατη με Apple CarPlay και Android Auto. Αυτη προσφερει τις προσωπικες εφαρμογες smartphone των οδηγων Corsa μεσα στο αυτοκινητο. Η τεχνολογια Opel infotainment αναγνωριζει αμεσα το συστημα οταν το iPhone η το Android smartphone συνδεεται στο R4.0 IntelliLink μεσω USB. Μολις γινει η συνδεση, η διεπαφη smartphone προσαρμοζεται στην οθονη αφης 7-ιντσων για την προβολη στοιχειων. Ταυτοχρονα φορτιζεται το smartphone.

Καθε συστημα βασιζεται στα πιο δημοφιλη χαρακτηριστικα των smartphone. Το Apple CarPlay παιρνει τις λειτουργιες iPhone στις οποιες ο χρηστης θελει να εχει προσβαση κατα τη διαρκεια του ταξιδιου και τα εμφανιζει στην οθονη του αυτοκινητου με εξυπνο και απλο τροπο. Αυτο επιτρεπει στους οδηγους να κανουν τηλεφωνηματα, να στελνουν και να λαμβανουν μηνυματα και να ακουνε μουσικη απευθειας απο την οθονη αφης η φωνητικα μεσω Siri. Μια πληρης γκαμα αυτων των εφαρμογων υπαρχει στο apple.com/ios/carplay. Το Android Auto βασιζεται σε εφαρμογες Google Maps, Google Now και στη δυνατοτητα ομιλιας στο Google, καθως και στην αναπτυξη ενος οικοσυστηματος εφαρμογων ηχου και μηνυματων. Πληρη λιστα των υποστηριζομενων εφαρμογων διατιθεται στο android.com/auto.

Το μεγαλο πλεονεκτημα της χρησης των εφαρμογων πλοηγησης Google Map η Apple Maps ειναι οτι ο οδηγος εχει παντα στη διαθεση του τα τελευταια δεδομενα χαρτων, καθως οι ενημερωσεις διατιθενται απο τον αντιστοιχο προμηθευτη και φορτωνονται στο τηλεφωνο. Επιπλεον, συστηματα βασισμενα σε smartphone προβαλλουν συνθηκες κυκλοφοριας σε πραγματικο χρονο μαζι με σημεια ενδιαφεροντος – συμπεριλαμβανομενων ολοκληρωμενων διευθυνσεων, ωρων λειτουργιας, αποστασης και συνδεσεων. Η αυξηση μεγεθους τμηματος του χαρτη στο Android Auto ειναι απλη οσο σε ενα smartphone – μια οθονη αφης μαζι με την αντιστοιχη κινηση του δακτυλου ειναι αρκετη. Ενα ακομα πλεονεκτημα του συστηματος ειναι οτι οταν λαμβανεται ενα μηνυμα κειμενου απο υπηρεσιες οπως WhatsApp η Skype, αυτο εμφανιζεται στην οθονη IntelliLink (χωρις το κειμενο) και γινεται αναγνωση του.

Η Opel προσφερει επισης μια προσθετη επιλογη πλοηγησης στο φορητο συστημα TomTom GO 40 που διατιθεται στους διανομεις. Η εγχρωμη οθονη αφης 4.3 ιντσων στερεωνεται με ασφαλεια στο ταμπλο μεσω της βασης FlexDock®. Αυτη η συσκευη φορτιζεται ενω χρησιμοποιειται οντας ενσωματωμενη στο οχημα. Το TomTom διατιθεται με χαρτες 45 Ευρωπαϊκων χωρων, 3D οθονη και επιλεγμενα σημεια ενδιαφεροντος. Επιπλεον, η κατασταση της κυκλοφοριας εμφανιζεται σε πραγματικο χρονο εαν ειναι συνδεδεμενο ενα smartphone. Επομενως, αποτελει μια ελκυστικη εναλλακτικη προταση για εταιρικα και fleet αυτοκινητα.

Σταθερη, δωρεαν διαδικτυακη συνδεση: Τα παντα υπο ελεγχο με την υπηρεσια Opel OnStar

Η υπηρεσια Opel OnStar προσφερει τη δυνατοτητα μιας σταθερης, κινητης διαδικτυακης συνδεσης μεσα και γυρω απο το αυτοκινητο. Η ενσωματωμενη αρχιτεκτονικη 4G/LTE μετατρεπει το Corsa σε ισχυρο Wi-Fi Hotspot. Μια ειδικη εξωτερικη κεραια διασφαλιζει τη βελτιστη συνδεσιμοτητα για μεχρι επτα φορητες συσκευες – ακομα και στο εξωτερικο. Δεν επιβαλλονται προσθετα τελη roaming. Η χρηση του Wi-Fi Hotspot ειναι δωρεαν για τους πρωτους 12 μηνες μετα την εγγραφη.

Επιπλεον, η υπηρεσια συνδεσιμοτητας και προσωπικης εξυπηρετησης κανουν την οδηγηση πιο ξεκουραστη με το πατημα ενος κουμπιου. Οι εκτενεις υπηρεσιες περιλαμβανουν Automatic Crash Response (Αυτοματη Αποκριση σε Περιπτωση Συγκρουσης), 24H Roadside (Οδικη Βοηθεια ολο το 24ωρο) και Stolen Vehicle Assistance (Υποστηριξη Κλεμμενου Οχηματος) ακομα και Vehicle Diagnostics (Διαγνωση Οχηματος). Τελος, η εφαρμογη smartphone MyOpel επιτρεπει στους χρηστες Opel OnStar να ζητουν βοηθεια οταν ειναι μακρια απο το αυτοκινητο, να ανοιγουν η να κλεινουν το αυτοκινητο απο αποσταση η να εχουν προσβαση σε σημαντικα δεδομενα του οχηματος.

Τελος το CORSA λογω των προδιαγραφων EURO 6 επιτυγχανει εξαιρετικα χαμηλες εκπομπες ρυπων (απο 85-89 g/km) με τον κινητηρα 1.3 Diesel ECOFLEX, 95 hp και εξακολουθει να απαλλασσεται απο τα Τελη Κυκλοφοριας.

Tο Corsa με κινητηρα 1.3 Diesel ECOFLEX θα προσφερεται στις εκδοσεις Enjoy και Color Edition, οπου η επιτευξη χαμηλων ρυπων συνοδευεται και απο αναλογα χαμηλη καταναλωση καυσιμου (απο 3.1-3.3 lt/100km). Η εννοια της οικονομικης αυτοκινησης στα καλυτερα της! Θεωρουμε οτι το best seller της Opel εντασσεται πληρως στο πνευμα των καιρων και της αγορας μας, ως εκ τουτου θα συνεχισει να πρωταγωνιστει στην κατηγορια του» δηλωσε ο Τασος Αραμπατζης, Διευθυντης Μαρκετινγκ της GM Hellas.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!