Χριστουγεννιάτικες προσφορές από την Renault

Με ειδικες προσφορες που περιλαμβανουν σημαντικο οφελος για ολα τα μοντελα της γκαμας της, η Renault δινει το δικο της χρωμα στις φετινες γιορτες.

Διαθετοντας μια πληρη γκαμα απο νεα μοντελα, η  Renault, προσφερει ολοκληρωμενες προτασεις που καλυπτουν με απολυτο τροπο τις αναγκες καθε καταναλωτη. Με εμφαση στην ανεση, την ασφαλεια, την οικονομια καυσιμου, αλλα και την οδηγικη απολαυση, τα μοντελα της Renault –χαρη και στον δυναμικο σχεδιασμο τους- εχουν καταφερει να κερδισουν το κοινο.
Φετος η Renault γιορταζει τα Χριστουγεννα προσφεροντας για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων -απο το συνολο της γκαμας της- ειδικες προσφορες με συνολικο οφελος που ξεπερνα ακομα και τις 2.000 ευρω. Με το προγραμμα Xmas@RENAULT, οι καταναλωτες μπορουν να επωφεληθουν εως το τελος του ετους, απο ειδικες προσφορες και παροχες για τα δημοφιλη Twingo, Clio, Clio Sport Tourer, Captur και Kadjar, αποκτωντας με ειδικα προνομιακο τροπο το μοντελο που επιθυμουν. 
Το κοινο μπορει να ενημερωθει λεπτομερως για ολες τις προσφορες Xmas@RENAULT στο Εξουσιοδοτημενο Δικτυο Διανομεων της Renault.
(http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html)            

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!