Χριστουγεννιάτικες τιμές από τη Citroen

H Citroën δεν μας βαζει απλα στο κλιμα των εορταστικων ημερων απο νωρις, αλλα ηδη μας κανει να… μετραμε αντιστροφα, ως την τελευταια μερα του ετους! Κι αυτο γιατι προσφερει ολα της τα μοντελα σε ειδικες τιμες, ενω ταυτοχρονα υποσχεται την απολυτη ανεση, μοναδικο σχεδιασμο που μονο η Citroën μπορει να προσφερει και ολα αυτα σε συνδυασμο με την ασυγκριτη ανεση αποκτησης ενος νεου μοντελου! 




Η πληρης γκαμα των μοντελων, που μεταξυ αλλων περιλαμβανει το νεο SUV C5 Aircross, το C4 Cactus, το SUV C3 Aircross, το C3 και το C1, ειναι αμεσα διαθεσιμη με κινητηρες νεων προδιαγραφων Euro 6.2 με εξαιρετικα χαμηλες εκπομπες ρυπων CO2, 5 Χρονια Εγγυηση και συνοδευεται απο το μοναδικο προγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT®, που εγγυαται ενα απολυτα ανετο οδηγικο περιβαλλον με αμετρητες επιλογες εξατομικευσης, νεες συλλεκτικες εκδοσεις Origins, προηγμενα συστηματα υποβοηθησης της οδηγησης και κορυφαια ανεση. 

Τωρα, ολοι μπορουν να μπουν πιο νωρις στο πνευμα των ανετων εορτων, στο Δικτυο Συνεργαζομενων Διανομεων Citroën η στην επισημη ιστοσελιδα www.citroen.gr η στο https://offers.citroen.gr/christmas/ , εως τις 31 Δεκεμβριου!

Αν εχεις αποφασισει να κανεις δωρο ενα Citroen στον εαυτο σου, ο χρονος μετραει αντιστροφα!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!