Ψήφισε το αγαπημένο σου NISSAN goal of the week και κέρδισε πλούσια δώρα!


NISSAN:  Δυναμικο ξεκινημα με το Γκολ της Εβδομαδας για το UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Η Nissan ξεκινα και φετος δυναμικα τη σεζον του  UEFA Champions League και στο πλαισιο της χορηγικης συμφωνιας της με την κορυφαια ποδοσφαιρικη διοργανωση, συνεχιζει την αποκλειστικη συνεργασια της,  με το διαγωνισμο για το  Γκολ της Εβδομαδας – Goal Of The Week. Ο συγκεκριμενος διαγωνισμος   δινει στους οπαδους του ποδοσφαιρου σε ολη την Υφηλιο, την ευκαιρια να ψηφισουν τα καλυτερα και πιο συναρπαστικα γκολ του πιο διασημου Ευρωπαϊκου τουρνουα ποδοσφαιρου της Ευρωπης.

Το Γκολ της Εβδομαδας αποτελει μερος του μακροπνοου  πλανου συνεργασιας της Nissan με το UEFA Champions League και ξεκινα κατα τη διαρκεια της πρωτης αγωνιστικης εβδομαδας. Ο διαγωνισμος φιλοξενειται τοσο στην ιστοσελιδα UEFA.com , οσο και στην ενοτητα για το  UEFA Champions League στην ιστοσελιδα της  Nissan.

Ο Διαγωνισμος Του Γκολ της Εβδομαδας – Goal Of The Week  του UEFA Champions League που  θα “τρεχει” η Nissan, δινει τη δυνατοτητα στους φιλους του ποδοσφαιρου – και οχι μονο –  να ψηφισουν τα πιο θεαματικα γκολ απο καθε αγωνιστικη εβδομαδα. Η ψηφοφορια ειναι ανοικτη απο τα μεσανυχτα καθε Τεταρτης (ωρα Κεντρικης Ευρωπης), μετα τη ληξη των εν λογω αγωνων. Οι εγγεγραμμενοι συμμετεχοντες θα παιρνουν μερος σε εβδομαδιαιες κληρωσεις  που θα τους προσφερουν την ευκαιρια να κερδισουν  μια σειρα απο δωρα, οπως επισημα προϊοντα του UEFA Champions League αλλα και εισιτηρια για τους αγωνες.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!