Όλη η γκάμα SUV της Subaru στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016!


Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ θα εκπροσωπησει για αλλη μια φορα τη Subaru στην εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» στο Ολυμπιακο Κεντρο Ξιφασκιας, στο Ελληνικο (πρωην Δυτικος Αερολιμενας Αθηνων), το διαστημα 22-30 Οκτωβριου, παρουσιαζοντας τις ικανοτητες αλλα και τις αντιστοιχες τεχνολογικες εξελιξεις των SUV μοντελων της, οι οποιες τα κανουν να ξεχωριζουν. 
Ξεκινωντας απο το παντος καιρου και δρομου Outback, η Subaru επιδεικνυει την τεχνολογικη της υπεροχη με ενα SUV πανετοιμο να σας μεταφερει μεχρι το τελος του κοσμου, χωρις να χασει την ανεση του. Επιπροσθετως το Subaru Outback ενσωματωνει το εξελιγμενο συστημα οδηγικης ασφαλειας Eyesight, το οποιο μπορει να παρεμβει σωτηρια σε στιγμες κινδυνου.
Συνεχιζοντας και συνδυαζοντας ανεση, ποιοτητα και αξιοπιστια, το Subaru Forester ειναι ετοιμο να γραψει… χιλιομετρα σε ολα τα τερεν. Μπορει να θεωρειται ως ενα απο τα ανετοτερα SUVs της κατηγοριας του, αλλα τα γονιδια του Forester παραμενουν ισχυρα και εκτος δρομου, καθως η θρυλικη συμμετρικη του τετρακινηση AWD συνδυαζεται με την καινοτομο τεχνολογια X-Mode της Subaru, παρεχοντας σας την απολυτη προσφυση σε ολες τις συνθηκες. 
Κλεινοντας, το μικροτερο SUV της γκαμας, Subaru XV, αναλαμβανει να χτυπησει με ενα «σμπαρο» πολλα… «τρυγονια», μιας και η ικανοτητα του να φερει εις περας οποιαδηποτε «αποστολη» του ανατεθει με επιτυχια, το καθιστα αναμεσα στις πρωτες επιλογες οσων επιθυμουν να ζουν μια ζωη χωρις περιορισμους. 
Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ σας περιμενει να γνωρισετε τα μοντελα της απο κοντα στο περιπτερο της στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» απο Δευτερα – Παρασκευη 15:00-21:00 και Σαββατο – Κυριακη 10:00 – 21:00, καθως και την Παρασκευη 28 η Οκτωβριου 10:00 – 21:00. Το περιπτερο μας θα παραμεινει ανοιχτο μεχρι το τελος της εκθεσης, στις 30 Οκτωβριου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!