Όλοι οι κάτοχοι Renault 5 ετών και άνω μπορούν να το ελέγξουν εντελώς δωρεάν


Η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, μεσω του προγραμματος Renault Total Care 5 Plus εξασφαλιζει σε ολους τους ιδιοκτητες Renault, με μοντελα 5 ετων και ανω, απολυτη ξεγνοιασια για τη φροντιδα του αυτοκινητου τους.

Η συντηρηση συμφωνα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη αποτελει εξαιρετικης σημασιας διαδικασια για τη σωστη και ασφαλη λειτουργια καθε αυτοκινητου, ιδιαιτερα για οσα εχουν ηδη συμπληρωσει ενα σημαντικο αριθμο χρονων ζωης και πιθανα χιλιομετρων. Μεσα σε αυτο το πλαισιο η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικος εισαγωγεας των Renault και Dacia στην Ελλαδα, δινει αυτο το χειμωνα –μεσω του προγραμματος Renault Total Car 5 Plus- την ευκαιρια στους ιδιοκτητες Renault, 5 ετων και ανω, να ελεγξουν εντελως δωρεαν το αυτοκινητο τους. Παραλληλα στην περιπτωση που χρειαστει καποια επισκευη μπορουν μεσω του προγραμματος να επωφεληθουν απο τις εξαιρετικες τιμες,  κρατωντας παντα σταθερη την υψηλη ποιοτητα που προσφερει το επισημο δικτυο επισκευαστων της εταιρειας. Τα πακετα περιλαμβανουν το κοστος εργασιας και ανταλλακτικων (συμπεριλαμβανομενου του αναλογουντος Φ.Π.Α.), προσφεροντας απολυτη διαφανεια, αφου ο πελατης γνωριζει εκ των προτερων το ακριβες ποσο που θα καταβαλει για την ολοκληρωση της επισκευης.  Στοχος σε καθε περιπτωση ειναι οι ιδιοκτητες Renault να ειναι εντελως ξεγνοιαστοι οσον αφορα στη συντηρηση του αυτοκινητου τους, απολαμβανοντας υπευθυνη και εξειδικευμενη εξυπηρετηση στις καλυτερες δυνατες τιμες.


Το προγραμμα Renault Total Care 5 Plus, που ισχυει μεχρι το τελος του ετους, περιλαμβανει δωρεαν ελεγχο 25 σημειων, 10 πακετα συντηρησης και επισκευης που αφορουν σε μερικες απο τις πιο συχνες εργασιες, καθως και ειδικες προσφορες για ανταλλακτικα και αξεσουαρ με συνολικο οφελος εως 30%.
Μεσω του Renault Total Care η TEOREN MOTORS εχει ηδη δημιουργησει ισχυρους δεσμους με τους φιλους της Renault. Τωρα με το προγραμμα Total Care 5 Plus, ολοι οι κατοχοι αυτοκινητων 5 ετων και ανω εχουν την ιδανικη ευκαιρια να προσφερουν την καλυτερη φροντιδα στο οχημα τους με την εγγυηση της Renault.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!