Όταν λέμε λιώστο δεν το εννοούμε κυριολεκτικά

Αντε το πολυ να λιωσεις τα λαστιχα απο το υπερβολικο burnout η το στριψιμο σε μια πιστα αλλα να λιωσεις ολοκληρη Lamborgini, ε αυτο παει πολυ.
Η συγκεκριμενη μαλιστα ειναι και συλλεκτικη με μολις 100 απο δαυτες να εχουν ξεπροβαλει απο τη Sant\’ Agata Bolognese.
Η Lamborghini Aventador Roadster LP720-4 50 Anniversario αποδιδει 750 ιππους απο τον 12κυλινδρο κινητηρα της και εχει την εξωπραγματικη αναλογια 1 ιππο για 2 κιλα. Επιταχυνει στα 100 σε μολις 2,8 δευτερολεπτα και πιανει την τελικη των 349 χιλιομετρων.
Ο «φουκαριαρης» ιδιοκτητης απο το Ντουμπαϊ φυσικα, δεν γνωριζε οτι οι υψηλες θερμοκρασιες της περιοχης σε συνδυασμο με τα σιγουρα φλογιδια απο την Lambo και η ατυχια της στιγμης ειναι ο συνδυασμος της καταστροφης ενος αυτοκινητου αξιας ενος εκατομμυριου.
Ο οδηγος δεν επαθε κατι αλλα οταν καταλαβε τι συμβαινει ηταν ηδη αργα αφου δεν ακουγε τις φωνες και τα κορναρισματα απο τους γυρω οδηγους
Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι ενας πυροσβεστηρας η …ενα φτερνισμα  θα ειχε σωσει την Aventador.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KNsjvZk8nT0]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!