Όταν οι μαθητές πάνε εκδρομή εκεί που φτιάχνονται τα Navara

Mια συναρπαστικη ξεναγηση στα “ενδοτερα” της αυτοκινητοβιομηχανιας δινει σε μαθητες σχολειων τo εργοστασιο της Nissan στην Βαρκελωνη. 


Το συγκεκριμενο  προγραμμα, το οποιο ξεκινησε τον περασμενο Ιανουαριο, δινει τη δυνατοτητα σε μαθητες  απο διαφορες σχολικες ταξεις, να ανακαλυψουν τις διαδικασιες παραγωγης που εφαρμοζει η Nissan για την κατασκευη των οχηματων της. 


Οι μικροι  επισκεπτες  μαθαινουν για την ιστορια της Nissan και πως η εταιρεια ανταποκρινεται στις παγκοσμιες προκλησεις της αυτοκινητοβιομηχανιας και σε τομεις οπως  η αυτονομη οδηγηση, η ψηφιακη συνδεσιμοτητα και τα  οχηματα με μηδενικες εκπομπες ρυπων. Οι επισκεπτες απολαμβανουν την εμπειρια της περιηγησης στο εσωτερικο του εργοστασιου οπου κατασκευαζονται τα NAVARA, αλλα και το αμιγως ηλεκτροκινητο  e-NV200, η παραγωγη του οποιου γινεται αποκλειστικα στη Βαρκελωνη για ολο τον κοσμο.


Τετοιου ειδους επισκεψεις, δημιουργουν τον  ενθουσιασμο στους μαθητες  για ενδεχομενη σταδιοδρομια στη αυτοκινητοβιομηχανια,  προσφεροντας μια μοναδικη αντιληψη στον κοσμο της προηγμενης μηχανικης. Η Nissan εχει δωσει σε περισσοτερους απο 800 μαθητες  την ευκαιρια να δουν, απο πρωτο χερι, τον κοσμο της αυτοκινητοβιομηχανιας, απο τις αρχες του 2019.

Η Nissan θα συνεχισει να θεσπιζει πρωτοβουλιες στην κατευθυνση μια  κοινωνιας με μηδενικες εκπομπες ρυπων, εμπνεοντας τις επομενες γενιες σχεδιαστων και μηχανικων αυτοκινητων. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!