Όχι, αυτό δεν είναι το προσπέκτους της νέας Supra

Το σερβικο Autoblog \”εριξε\” (;) το Ιντερνετ, δημοσιευοντας μια spy photo ενος εγγραφου, που, οπως εξηγουσε, ειναι το προσπεκτους της νεας Toyota Supra. Ολοι πιστεψαν πως ειχε διαρρευσει απο την Toyota. Ομως, κατι εδειχνε να μην παει καλα. Οι πηγες μας ωρυονται: \”Αυτο, δεν ειναι προσπεκτους της Toyota, αλλα photoshop\”. Εχουν δικιο; Ευτυχως, εχουν, γιατι το εντυπο, οπως φαινεται, ειναι fake. Οχι λοιπον, η νεα Supra, δεν θα ειναι πιο αδυναμη απο ενα GT86

Περα απο τα νουμερα, υπαρχουν δεκαδες μικρα και μεγαλα στοιχειακια που καταδεικνυουν πως ναι, εχουν δικιο. Γιατι, απ\’ οτι φαινεται, αυτο που βλεπουμε στην εικονα, ειναι ενα… rendering του προσπεκτους, το οποιο εφτιαξε ιαπωνικο περιοδικο (τα στοιχεια του περιοδικου ειναι στη διαθεση του TS) και αναπαρηχθη διεθνως. Η το σερβικο site την πατησε, η προσπαθησε να τρολαρει ολο τον petrolhead πλανητη.

Η μικρη \”λεπτομερεια\”, ειναι πως στο κατω μερος του εντυπου, ειναι σημειωμενο με κοκκινα γραμματα, στην ιαπωνικη γλωσσα, πως δεν προκειται για πραγματικο προσπεκτους της Toyota. Για την ακριβεια μας ενημερωνει πως ειναι \”σαν ενα πραγματικο προσπεκτους της Toyota\”. (Tip: Αυτο με επιφυλαξη. Γιατι δυστυχως, δεν ειναι ευκρινες και δεν καταφεραμε να το μεταφρασουμε, αλλα ετσι λενε καποιοι που το διαβασαν).

Προκειται λοιπον για ενα εντυπο που \”δημιουργησε\” γνωστο για τα renderings του ιαπωνικο περιοδικο, προσπαθωντας να μαντεψει πως θα ηταν, οχι μονο η νεα Supra, αλλα ακομα και το… φυλλαδιο που θα δινεται στους πιθανους αγοραστες της.

Φυσικα, επειδη και η Supra δεν εχει παρουσιαστει ακομα (αναμενεται τον Οκτωβριο) και εξελισσεται μαζι με τη BMW, μιας και για τη γερμανικη εταιρεια θα αποτελεσει τη Ζ5, ειναι μαλλον απιθανο να εχουν αρχισει να τυπωνονται απο τωρα τα προσπεκτους τους.

Επειτα, υπαρχουν μερικες ακομα λεπτομερειες που δεν \”κολλανε\”:

-Το \”προσπεκτους\” αναφερει πως η Toyota δεν θα εχει υβριδικη εκδοση της Supra. Αυτο, δεν ειναι μονο αντιθετο σε ο,τι μας λενε οι πηγες μας, αλλα και στην πολιτικη της ιδιας της Toyota.

-Το εντυπο καταγραφει τρεις εκδοσεις, με τη μικροτερη να ειναι διλιτρη, στους 192 ιππους. Θα ηταν τουλαχιστον περιεργο η Toyota να βαλει εσωτερικο ανταγωνιστη (και μαλιστα βαρυτερο!) στο GT86, το οποιο επιβεβαιωμενα εξελισσει για να παρουσιασει το 2019. Αν η Toyota παρουσιαζε τη Supra με 192 ιππους και Gazoo εκδοση με 350, θα γελαγαν και τα πληκτρολογια μας, το καταλαβαινεις αυτο. Γιατι θα ηταν πιο αργη απο το Yaris.

-Το φαναρι που βλεπουμε στο εντυπο, δεν ανηκει στη Supra. Ανηκει στο FT1.



Το εμπρος φαναρι του FT-1. Με λιγο photoshop, γινεται \”η νεα Supra\”
 

-Το \”The Sports of Toyota\”, ειναι ενα διαφημιστικο σλογκαν που η Toyota χρησιμοποιουσε στο εντυπο της Supra, το μακρινο 1991. Οχι, δεν το επαναφερει.
To προσπεκτους της παλιας Supra. Κατι σου θυμιζει, ε; Δες και το \”καινουριο\” τωρα, ξανα.

 -Το Motto \”Fun to drive again\”, το χρησιμοποιουσε η Toyota το 2011. Οι Ιαπωνες δεν ξοδευουν εναν σκασμο εκατομμυρια για να εξελιξουν ενα νεο μοντελο και να τσιγκουνευτουν στη διαφημιστικη του προωθηση, η να φτιαξουν ενα προσπεκτους αλα 90s.

Με λιγα λογια, ειναι ενα μαλλον κακο photoshop. Αν θες να μαθεις πληροφοριες για τη νεα Supra, μπορεις να παρακολουθεις τα ρεπορταζ του TopSpeed.gr, που, ως τωρα τουλαχιστον, ποτε δεν πεφτουν εξω

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!