1.200 QASHQAI παράγονται κάθε μέρα, σπάζοντας το ρεκόρ παραγωγής της Nissan στην Ευρώπη


Το ξεραμε οτι το Qashqai σαρωνει σε πωλησεις. Οτι γραφει ιστορια και οτι τα εργοστασια της Nissan, παροτι δουλευουν νυχθημερον, δεν προλαβαινουν τη ζητηση. Λογικο ειναι λοιπον, το μοντελο της Nissan να σπαει το ενα ρεκορ μετα το αλλο…

Το ενα ρεκορ μετα το αλλο καταρριπτει το QASHQAI, καθως αποτελει πλεον για τη Nissan το μοντελο με τον μεγαλυτερο ογκο παραγωγης απο οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο της φιρμας, που εχει εξελθει απο τις παραγωγικες της εγκαταστασεις στην Ευρωπη. 

Το πολυβραβευμενο crossover της Nissan, ξεπερασε προσφατα το ρεκορ που κατειχε το Micra με 2.368.704 αυτοκινητα. Συγκεκριμενα, το QASHQAI με 2.368.705 αυτοκινητα στην παραγωγη, καταφερε να “προσπερασει” το δημοφιλες Micra σε λιγοτερο απο μια δεκαετια. 

Στο εργοστασιο της Nissan στο Sunderland, βγαινουν απο την γραμμη παραγωγης περιπου 1.200 QASHQAI καθε μερα, ενω μεχρι το τελος του Φεβρουαριου, η συνολικη παραγωγη του μοντελου ειχε διαμορφωθει στα 2.398.134 αυτοκινητα! Αξιζει να σημειωθει, οτι κανενα αλλο μοντελο στην ιστορια της αυτοκινητοβιομηχανιας του Ηνωμενου Βασιλειου δεν εχει ξεπερασει τα 2 εκατομμυρια αυτοκινητα στην παραγωγη, σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

Σχεδιασμενο και κατασκευασμενο για την αγορα της Ευρωπης, το QASHQAI αποτελει μοναδικη συνταγη επιτυχιας για τη Nissan, καταγραφοντας μια εκπληκτικη πορεια στις αγορες της Γηραιας Ηπειρου. Ειδικα στην Ελλαδα,  το QASHQAI επιβεβαιωνει την κυριαρχια του, οντας το πρωτο σε πωλησεις μοντελο στην κατηγορια C για το 2015,  με 2.553 ταξινομησεις.   

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!