10.000 χιλιόμετρα με το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200

Το Nissan e-NV200 ξεκινα μια πρωτοποριακη “ηλεκτρικη” περιοδεια 35 ημερων στην Γηραια Ηπειρο, αποδεικνυοντας πως η πρωτοποριακη κινητικοτητα  με μηδενικες εκπομπες ρυπων μπορει να συμβαλει σε ενα πιο βιωσιμο μελλον.

Αναδεικνυοντας το αυξανομενο ενδιαφερον για τα ηλεκτροκινητα οχηματα (EVs), ο Lionel Suissa και η ομαδα του Electrip, θα πραγματοποιησουν την 35ημερη περιοδεια στην κεντρικη  Ευρωπη, ξεκινωντας εντος του Μαϊου.

Με εδρα τη Γαλλια, ο Lionel ειναι ενας απο τους καλλιτεχνες που προωθουν την ηλεκτρο-κινητικοτητα. Σκοπος της περιοδειας αυτης, ειναι να προβαλει  τα οφελη της ηλεκτροκινησης σε ενα νεοτερο κοινο.

Ξεκινωντας απο την Βαρκελωνη και ταξιδευοντας στον “Ηλεκτρικο Δρομο” της Ευρωπης, η ομαδα θα ολοκληρωσει την περιοδεια της  στο γραφικο North Cape της Νορβηγιας. Κατα τη διελευση απο τη Γαλλια, η ομαδα Electrip θα διασχισει το Wattway, τον “ηλιακο” δρομο απο φωτοβολταϊκα πανελ, που βρισκεται κοντα στο Le Mans.

Με αυτονομια που μπορει να φτασει μεχρι και τα 170 χιλιομετρα με μια μονο φορτιση, το Nissan e-NV200 προσφερει μια καθαρη και ησυχη λυση μετακινησης.

Ως πρωτοπορος στα ηλεκτροκινητα οχηματα απο το 2010, η Nissan εχει πουλησει πανω απο 300.000 EVs σε ολη την Υφηλιο και κατασκευαζει  το LEAF, το  πρωτο σε πωλησεις παγκοσμιως ηλεκτροκινητο  οχημα στον κοσμο. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!