100.000 πωλήσεις για το Mitsubishi Outlander Phev

Τεσσερα χρονια αφοτου το Outlander PHEV παρουσιαστηκεστην Ευρωπη, στις 21 Οκτωβριου 2013, η Mitsubishi Motors Corporation ανακοινωσε οτι η τεχνολογικη ναυαρχιδα της εχει πετυχει ενα σημαντικο οροσημο αθροιστικων πωλησεων 100.000 μοναδων στη γηραια ηπειρο.

Το Outlander PHEV αρχικα κυκλοφορησε σε περιορισμενο αριθμο Ευρωπαϊκων χωρων (Ολλανδια, Σκανδιναβια,…) και γρηγορα κερδισε την αναγνωριση, φερνοντας μια νεα διασταση στην Ευρωπαϊκη κατηγορια SUV. Το Νοεμβριο του 2015  ξεπερασε το οροσημο των 50.000 μοναδων και εγινε το δημοφιλεστερο plug-in υβριδικο οχημα στην περιοχη το 2015, 2016 και 2017, κατι στο οποιο συνετελεσε η συνεχης εξελιξη του μοντελου. 

Παρα τηνσυνεχως αυξανομενη πιεση του ανταγωνισμου σε αυτη την  εκκολαπτομενη κατηγορια, το Outlander PHEV διατηρησε την 1η θεση σε Βρετανια, Νορβηγια και Ισπανια κατα τη διαρκεια του CY2017. 

Τεχνολογικη ναυαρχιδα
Ξεκινωντας απο το 2013, το Outlander PHEV εγινε δημοφιλες στο ευρυ Ευρωπαϊκο κοινο, συνδυαζοντας τα μηχανολογικα πλεονεκτηματα της MMC (4WD απο το 1936, ηλεκτροκινητηρα απο το 1966, μοντελα SUV απο το 1982) σε ενα ελκυστικο πακετο χαμηλων περιβαλλοντικων επιπτωσεων, ενεργητικη ασφαλεια 4 τροχων με ‘Super-All Wheel Control’, αποδοτικη διαταξη χωρων SUV, αριστη αξιοπιστια και χαμηλο λειτουργικο κοστος, ακομα και σε αγορες με ισχυρο ανταγωνισμο απο εγχωριους παικτες οπως η Σουηδια η η Γερμανια.
Χαρη στην ακομα μοναδικη αρχιτεκτονικη του (εμπρος ηλεκτροκινητηρας, πισω ηλεκτροκινητηρας, χωρις κιβωτιο ταχυτητων,…), αυτη η πληρως ενσωματωμενη, ευελικτη λυση τα τελευταια 4 και πλεον χρονια παρεχει αμεσα οφελη στους Ευρωπαιους πελατες, οπως πολυ μικροτερο βαρος (για ενεργειακη αποδοση), απλουστερη διαταξη (χωρις κιβωτιο ταχυτητων, all drive-by-wire,…), κανενας συμβιβασμος στη διαταξη χωρων, απολυτα ομαλη λειτουργια (χαρη σε ενα εξαιρετικα προηγμενο Λειτουργικο Συστημα) ενω μπορει να καλυπτει μεγαλες αποστασεις με πληρες φορτιο, με  μειωμενα επιπεδα καταναλωσης και εκπομπων CO2.
Ειναι τοαυτοκινητο που χρησιμοποιησε η ιαπωνικη αποστολη στη Διασκεψη των Ηνωμενων Εθνων για την Κλιματικη Αλλαγη το 2015 (‘COP21’) στο Παρισι, το πιο οικολογικο Compact-SUV στη Γερμανια (“Auto Test Sieger in Gruen\”) συμφωνα με τα περιοδικα “Auto Test” και \”Oekotrend\” το 2015, 2016 και 2017, και το οικογενειακο αυτοκινητο που εγινε hyper-mile performer στην Ελβετια το 2014**. Το Outlander PHEV θεωρειται τεχνολογικη ναυαρχιδα της MMC, ενω η plug-in υβριδικη, ηλεκτρικη αρχιτεκτονικη του αποτελει βασικο στοιχειο της προϊοντικης στρατηγικης της MMC.
Σε μια εποχη εντονων συζητησεων στην Ευρωπη για το μελλον του Diesel και γενικοτερα, τη θεση και το ρολο του αυτοκινητου στην κοινωνια, αυτο το οροσημο των 100,000 μοναδων δικαιωνει τη φιλοδοξια της Mitsubishi Motors να προσφερει νεες προτασεις για οσους θελουν να ηγουνται των εξελιξεων.
** Μετα απο 700.2 χλμ., με 19% η133 km σε αυτοκινητοδρομους, 13.800 m με υψομετρικες αλλαγες και 14 ορεινα περασματα, ο Ελβετος hyper-miler Felix Egolf χρησιμοποιησε μονο 40.55 λιτρα βενζινης. Συνολικα, η μεση καταναλωση ηταν 5,79 l / 100 km συν 1,3 kWh / 100 km.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!