30 νέα μοντέλα ετοιμάζει η Hyundai!

Η  Hyundai εχει παρει… φορα να καθεριωθει ως ενας απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες αυτοκινητων και δεν το κρυβει. Με τις πωλησεις της να κανουν ραλλυ στην Ευρωπη, η νοτιοκορεατικη μαρκα προγραμματιζει το λανσαρισμα 30 νεων μοντελων στην ηπειρο τα επομενα πεντε χρονια προκειμενου να αναπτυξει την παρουσια της μαρκας στις σχετικες κατηγοριες της αγορας, στοχευοντας να αποτελεσει την κορυφαια ασιατικη μαρκα αυτοκινητων στην Ευρωπη εως το 2021.
Λογικο αυτο, αφου οι πωλησεις αυτοκινητων της Hyundai Motor στην Ευρωπη συνεχισαν να αυξανονται και το πρωτο εξαμηνο του 2017. Συμφωνα με τα νεα στοιχεια που δημοσιευσε η Ευρωπαϊκη Ενωση Κατασκευαστων Αυτοκινητων (ACEA), η εταιρεια πετυχε εξαιρετικη επιδοση πωλησεων  πραγματοποιωντας 270.921 ταξινομησεις κατα το πρωτο εξαμηνο του 2017 – μια αυξηση της ταξεως του 3,6% σε συγκριση με την ιδια περιοδο το 2016.
Η νεα σειρα μοντελων, συμπεριλαμβανομενου του Νεου Hyundai i30 σε 5-θυρο και Tourer αμαξωμα, συνεβαλε στη σταθερη αναπτυξη της μαρκας. Η εταιρεια εχει επισης μεγαλες προσδοκιες για περαιτερω αναπτυξη, μετα την παγκοσμια παρουσιαση των i30 N και i30 Fastback.
\”Χαρη στην ανανεωμενη γκαμα μοντελων με επικεντρο τα Ευρωπαϊκα προτυπα, επιτυχαμε ενα ακομη σπουδαιο αποτελεσμα κατα το πρωτο εξαμηνο του 2017\”, λεει ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe και συνεχιζει: \”Η επεκταση ειδικοτερα της σειρας i30 θα συνεχισει να αποτελει ακρογωνιαιο λιθο για τη Hyundai Motor, καθως στοχος μας ειναι να γινουμε η Νο1 ασιατικη μαρκα αυτοκινητων στην Ευρωπη\”.
Σε συγκριση με το πρωτο εξαμηνο του 2016, οι πωλησεις της Hyundai Motor στην Ευρωπη αυξηθηκαν σταθερα. Η ζητηση των πελατων για τα αυτοκινητα Hyundai τονωθηκε αισθητα καθως η εταιρεια εχει ανανεωσει και επεκτεινει την γκαμα των μοντελων της. Συγκεκριμενα, οι εντυπωσιακες πωλησεις στη Γαλλια (+18%), Ισπανια (+10%) και Πολωνια (+17%) υπογραμμιζουν τις ισχυρες συνολικα επιδοσεις στην Ευρωπη. Το Ηνωμενο Βασιλειο και η Γερμανια παραμενουν οι κορυφαιες αγορες για τη μαρκα στην Ευρωπη, με τον υψηλοτερο ογκο πωλησεων και συνεπη αυξηση 4% και 6% αντιστοιχα.

Το Tucson συνεχιζει τις ισχυρες επιδοσεις του απο το λανσαρισμα του με πανω απο 250.000 πωλησεις. Επισης μεγαλους ογκους πωλησεων παρουσιαζουν και τα Hyundai i10, i20 και i30. Επιπροσθετα, ιδιαιτερως ισχυρο εμφανιζεται το IONIQ, το πρωτο φιλικο προς το περιβαλλον αυτοκινητο της μαρκας, προσφεροντας τρεις ηλεκτροκινητηρες σε ενα ενιαιο τυπο αμαξωματος. Αξιζει να σημειωσουμε οτι εχουν ηδη πωληθει στην Ευρωπη πανω απο 10.000 οχηματα κατα το πρωτο εξαμηνο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!