4 Ferrari Fxx ουρλιάζουν στην πίστα

Η εξωφρενικη Ferrari FXX Κ θα τελειωσει συντομα τις δοκιμες προτου προβει στο επισημο ντεμπουτο στην Βουδαπεστη, οπου θα ξεκινησει ενα προγραμμα ερευνας και αναπτυξης για δυο χρονια στα χερια των λιγων και εκλεκτων πελατων της Ferrari.

Η FXX K δεν εχει σχεδιαστει για να τρεξει σε καποιους επισημους αγωνες , και ως εκ τουτου ειναι απαλλαγμενη απο τους περιορισμους. Η Ferrari λεει οτι \”αναπτυχθηκε για να ειναι εντελως αδιαλλακτη, ενσωματωνοντας τεχνολογικες καινοτομιες που θα εγγυαται μια απαραμιλλη οδηγικη εμπειρια για τους τυχερους και εκλεκτους πελατες –δοκιμαστες με τους οποιους το αλογακι θα τρεξει ενα προγραμμα δοκιμων για τα επομενα δυο χρονια.\”

Μονο 32 FXX Ks θα παραχθουν, καθενα απο τα οποια εχει ηδη τον κατοχο του, με τιμη για την εναρξη του προγραμματος να οριζεται σε 2,5 εκατ. ευρω ανα οχημα.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QQ5hALZb6wA]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!