7 παιδιά οργάνωσαν μυστικά την αναπαλαίωση του οικογενειακού αυτοκινήτου και συγκινούν


Μια ξεχωριστη εκπληξη περιμενε τον αρρωστο Ιταλο Carlo Tedeschi απο τα επτα ενηλικα παιδια παιδια του, αναπαλαιωνοντας το αγαπημενο οικογενειακο αυτοκινητο Ford Fiesta ηλικιας 38 ετων, οταν ο πατερας τους διαγνωστηκε με καρκινο.

Το Fiesta θεωρειται το “ογδοο παιδι” της Ιταλικης οικογενειας και εχει καλυψει 245.000 km σε μαθηματα οδηγησης, διαδρομες απο το μαιευτηριο στο σπιτι καλοκαιρινες διακοπες και στο οποιο εμαθαν ολα τα παιδια να οδηγουν!

Μαλλον εχοντας ξεμεινει απο Ιταλικα ονοματα, ο Carlo και η γυναικα του Gianfranca θεωρουν το μικρο λευκο τους αυτοκινητο, που αγορασαν πριν απο 38 χρονια, ως το ογδοο παιδι τους. Και οταν πριν απο δυο χρονια ο Carlo διαγνωστηκε με καρκινο, τα επτα υπολοιπα παιδια του αποφασισαν να ξαναδωσουν στο πολυαγαπημενο μελος της οικογενειας την παλιοτερη αιγλη του.

«Το Fiesta ειναι ενα μεγαλο κομματι της οικογενειας μας. Εγω ο ιδιος και οι δυο νεοτερες αδερφες μου οχι μονο μαθαμε να οδηγουμε με το Fiesta, αλλα ηταν και το αυτοκινητο με το οποιο ο μπαμπας μας εφερε απο το μαιευτηριο» δηλωσε ο νεαροτερος γιος Paolo, 34 ετων. «Ξεραμε οτι το ονειρο του γι’ αυτο το αυτοκινητο ηταν να ξαναγινει σαν καινουργιο. Εδινε το παρων σε γαμους, διακοπες, σαν κανονικο μελος της οικογενειας. Ολοι το γνωριζουν. Ειμαστε η οικογενεια Fiesta.»

Ολα τα παιδια του Tedeschi, ηλικιας απο 46 εως 28 ετων, εμαθαν να οδηγουν στο Fiesta, που ο Carlo αγορασε ολοκαινουργιο απο μια αντιπροσωπεια κοντα στο σπιτι τους στο Sant’llario d’Enza, Reggio Emilia, στην Ιταλια. Το μοναδικο αυτοκινητο στη ζωη του που αγορασε καινουργιο εχει γραψει τωρα στο κοντερ 245,000 km, αλλα ειχε εμφανη σημαδια φθορας.

Για να λαβουν τον τιτλο του κλασικου και να δικαιουνται την ειδικη χρυση πλακετα, τα αυτοκινητα πρεπει να φερουν μονο γνησια εξαρτηματα. Το μεγαλυτερο εμποδιο ηταν το ξεφτισμενο υφασμα των καθισματων που δεν διατιθεται στην Ιταλια. Ωστοσο το εγχειρημα μαθευτηκε στη Γερμανικη κοινοτητα οπαδων του Fiesta, οι οποιοι εκαναν εκκληση για βοηθεια και εσωσαν την κατασταση. Η οικογενεια Tedeschi ηταν επισης επιτιμη προσκεκλημενη οταν η Ford αποκαλυψε την επομενη γενια Fiesta στην Κολωνια την περασμενη εβδομαδα.

Τα παιδια του Carlo Tedeschi εχουν παραδοσιακα ονοματα: Cristina, Monica, Francesco, Massimo, Paolo, Valentina, Chiara… και Fiesta;«Εγινε και παλι πανεμορφο. Μακαρι να μπορουσα κι εγω να ξανανιωσω τοσο ευκολα,» δηλωσε ο Carlo.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=50bcUc6Y0Dk]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!