82.000 επισκέφθηκαν την έκθεση αυτοκινήτου

Ακομα και με τους χειροτερους οιωνους, ακομα και με τις χειροτερες συνθηκες, αποδεικνυεται οτι ο Ελληνας δεν θα σταματησει να αγαπαει το αυτοκινητο. Σε αυτο το συμπερασμα αλλωστε οδηγει και ο απολογισμος της εκθεσης αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», που ολοκληρωθηκε την περασμενη Κυριακη, 19 Νοεμβριου.

Παρα την τραγωδια και τα προβληματα που προκαλεσαν στη Δυτικη Αττικη οι πρωτοφανεις καιρικες συνθηκες, η προσελευση των επισκεπτων ξεπερασε καθε προσδοκια. Περισσοτεροι απο 82.000 φιλοι του αυτοκινητου και της τεχνολογιας επισκεφθηκαν τη μοναδικη εκθεση αυτοκινητου στην Ελλαδα.
Οι εισαγωγεις αντιπροσωποι αυτοκινητων ειναι ικανοποιημενοι απο την ανταποκριση των επισκεπτων και θεωρουν οτι η εκθεση συνεβαλε καθοριστικα στην προβολη των νεων μοντελων και των τελευταιων εξελιξεων της τεχνολογιας. Επισης, ειναι μεγαλος ο αριθμος των παραγγελιων που πηραν οι εκπροσωποι των εταιρειων κατα την διαρκεια της εκθεσης.

Καθοριστικο ρολο στην θερμη υποδοχη της εκθεσης επαιξε η παρουσια μεγαλου αριθμου νεων μοντελων. Στη φετινη διοργανωση πραγματοποιηθηκε η πανελληνια πρεμιερα τουλαχιστον 15 αυτοκινητων που εχουν μεγαλο εμπορικο ενδιαφερον για την ελληνικη αγορα. Επισης, οι εισαγωγεις αντιπροσωποι στη προσπαθεια τους να προσελκυσουν τους επισκεπτες και να προβαλουν καλυτερα τα προϊοντα τους, δημιουργησαν νεα περιπτερα μοντερνας αισθητικης συμφωνα με τις προδιαγραφες των εργοστασιων.
Στο εκθεσιακο περιβαλλον του After Market, οι εκπροσωποι των εταιρειων ειχαν την ευκαιρια να προβαλουν τα προϊοντα τους, να επικοινωνησουν με τους πελατες τους και να αυξησουν τον ογκο των πωλησεων τους. Φετος, συμμετειχε μεγαλος αριθμος εταιρειων απο το ευρυτερο φασμα των προϊοντων και υπηρεσιων για τη φροντιδα και τη συντηρηση του αυτοκινητου.

Η διοικηση της εκθεσης ανανεωνει το ραντεβου με τον κλαδο του αυτοκινητου το φθινοπωρο του 2018.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!