Άλλο ένα βραβείο αξιοπιστίας, σε άλλο ένα Nissan

Τα Nissan εχουν το ονομα, εχουν και τη… χαρη των αξιοπιστων αυτοκινητων. Ετσι το γεγονος οτι τo Nissan Maxima αναδειχθηκε το κορυφαιο μεγαλο αυτοκινητο, για δευτερη συνεχη χρονια, στην  ερευνα APEAL της  J.D. Power, για το 2019 δεν ειναι και μεγαλη εκπληξη.


Καθως η Nissan προετοιμαζεται να λανσαρει  το ολοκαινουργιο, επανασχεδιασμενο compact sedan  Versa 2020 αυτη την εβδομαδα, η ναυαρχιδα της στην κατηγορια, το  σενταν Maxima,  συνεχιζει να διατηρει ισχυρη την παρουσια του στις ερευνες καταναλωτων της J.D. Power. Το Maxima ανακηρυχτηκε   το κορυφαιο σε καταταξη οχημα στην κατηγορια μεγαλων αυτοκινητων της ερευνας  J.D. Power 2019 U.S. Automotive Performance, Execution και Layout (APEAL),  για δευτερη συνεχη χρονια. Το συγκεκριμενο  βραβειο  ερχεται σε συνεχεια της κορυφαιας καταταξης του Maxima στην κατηγορια των μεγαλων αυτοκινητων, συμφωνα με την Μελετη Αρχικης Ποιοτητας (IQS) του 2019, καθιστωντας το ως ενα απο τα μονο επτα οχηματα που εχουν κερδισει φετος και τα δυο βραβεια.


Η ισχυς των Nissan στα sedans ενισχυεται και  με το Nissan Altima, το οποιο συμπεριεληφθη στα καλυτερα μεσαια αυτοκινητα, μαζι με δυο ακομα οχηματα, στην ερευνα APEAL του 2019. Με ενα ανανεωμενο Maxima, το ολοκαινουργιο Altima και το επερχομενο ολοκαινουργιο Versa, η Nissan θα εχει μια ολοφρεσκη γκαμα sedan.

Αξιζει να σημειωθει οτι ακομα τρια μοντελα της Nissan για το 2019, τα  Armada, Murano και TITAN,  παρουσιασαν καλυτερη αποδοση απο τον μεσο ορο στην ερευνα APEAL, στις αντιστοιχες κατηγοριες τους. Στα βραβεια IQS του 2019, το ΤΙΤΑΝ καταταχθηκε οχι μονο ως το καλυτερο σε επιδοσεις οχημα στην κατηγορια \”Large Light Duty Pickup” με 66 προβληματα ανα εκατο οχηματα (PPH), αλλα ηταν και το εβδομο στην λιστα με τα  λιγοτερα συνολικα προβληματα μεταξυ των 257 οχηματων της ερευνας. 

Η APEAL, ειναι μια ερευνα που διεξαγεται τα τελευταια 24 χρονια απο την J.D. Power και δειχνει την ικανοποιηση των αγοραστων στις ΗΠΑ απο το αυτοκινητο που επελεξαν σε μια κλιμακα 1000 μοναδων, αξιολογωντας 77 χαρακτηριστικα του οχηματος. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!