Η Suzuki βγάζει special edition Swift Sport Katana

Η Suzuki προσπαθει, το τελευταιο διαστημα, να δωσει παραπανω ενθουσιασμο στα μοντελα της και, αρα, στους φαν της. Με τους διτροχους φιλους της μαρκας να περιμενουν με αγωνια την Katana, \”δανειστηκε\” το ονομα της μοτοσικλετας της, για λογαριασμο του Swift Sport. Δημιουργησε λοιπον μια super special edition με το ονομα Swift Sport Katana.


Σχεδον… προφητικα, το TopSpeed.gr ανεφερε το Swift Sport στη λιστα των 7 κορυφαιων τετρατροχων Katana που μπορεις να διαβασεις εδω και η Suzuki το εκανε ονομα. Δυστυχως, η εταιρεια εχει αποφασισει να βγαλει στην παραγωγη μολις 30 κομματια του Swift με το ονομα του παραδοσιακου, κοφτερου σπαθιου της ιαπωνικης παραδοσης.



Ακομα πιο δυστυχως, η Suzuki ανακοινωσε οτι τα 30 Swift Sport Katana θα παραχθουν και θα διατεθουν στην αγορα της Ολλανδιας. Τα 30 \”σπαθατα\” Swift, θα εχουν μονο αισθητικες αλλαγες. Τα 15 απο αυτα θα διατεθουν σε ασημι (για να θυμιζουν την κοφτερη λαμα του Katana) και τα αλλα 15 σε μαυρο χρωμα, για να θυμιζουν τη λαβη. Και τα 30, θα εχουν κοκκινες λεπτομερειες στην εμπρος μασκα (ως παραπομπη στο ρετρο λογοτυπο της διτροχης Suzuki Katana) αλλα και λωριδες στο καπο και στα πλαγια, καθως και λογοτυπα στα ιαπωνικα.


Το Suzuki Swift Sport Katana θα διατιθεται με στανταρ 17αρες OZ Racing σε μαυρο χρωμα, ενω θα υπαρχουν προαιρετικη επιλογη των ιδιων ζαντων σε 18 ιντσες. Στο εσωτερικο, διατηρειται το theme του μαυρου με το κοκκινο, ενω θα υπαρχει και η αριθμηση του καθε αυτοκινητου, στο ταμπλο.


Καμια αλλαγη δεν υπαρχει σε ο,τι αφορα τον κινητηρα. Διατηρειται ο ιδιος 1,4 τετρακυλινδρος turbo, ο οποιος, αν το καλοσκεφτεις, ειναι μολις κατα 400 cc μεγαλυτερος σε κυβισμο απο αυτον της διτροχης Katana (999 cc). Η τιμη του Swift Sport Katana στην Ολλανδια, οπου θα διατιθεται, εχει οριστει στα 28.999 ευρω.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!