Η Canyonlands Jeep Adventures επιλέγει ελαστικά Yokohama

H off – road συνεργασια μεταξυ των ελαστικων YOKOHAMA και της Canyonlands Jeep Adventures συνεχιζεται  στα γραφικα και συναμα σκληροτραχηλα μονοπατια της Utah των Η.Π.Α., με τους λατρεις της off-road περιπετειας να εχουν την ευκαιρια να οδηγησουν τα Jeep,  “πατωντας” στα ανθεκτικα ελαστικα GEOLANDAR® της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

 \”Ειμαστε πολυ χαρουμενοι που συνεργαζομαστε με την Canyonlands\”, δηλωσε ο Alan Holtschneider, διευθυντης μαρκετινγκ της YOKOHAMA. \”Ειτε προκειται για  λανσαρισμα ελαστικων, μια εταιρικη εκδηλωση, η για ενθουσιωδεις οδηγους που αγαπουν την περιπετεια σε γραφικες διαδρομες μεσα απο μονοπατια, η περιοχη των Canyonlands και ο στολος των 22 Jeep ειναι εξαιρετικα. Βρισκεται  στην καρδια του Moab, ενα εξαιρετικο παρκο για οσους θελουν να δοκιμασουν τις αντοχες τους σε εκτος δρομου διαδρομες, με τα ελαστικα GEOLANDAR \”.


\”Εμπιστευομαστε τα ελαστικα GEOLANDAR της YOKOHAMA για περισσοτερα απο 10 χρονια\”, δηλωσε ο Jason Taylor, ιδιοκτητης της  Canyonlands Jeep Adventures. \”Το Moab ειναι γνωστο ως  η Μεκκα των 4×4 και εχει μερικες απο τις πιο σκληρες συνθηκες διαδρομης στον κοσμο. Τα ελαστικα GEOLANDAR μας  προσφερουν την ενδεδειγμενη αξιοπιστια για να οδηγησουμε τα Jeep μας  στα δυσκολα μονοπατια, γνωριζοντας οτι οι επισκεπτες / οδηγοι  μας χρησιμοποιουν τα καλυτερα  ελαστικα στην αγορα, για την συγκεκριμενη αποστολη. Η συνεργασια μας με την YOKOHAMA ειναι πολυ συναρπαστικη και ανυπομονουμε να συνεργαστουμε περαιτερω για να διευρυνουμε την αγορα του GEOLANDAR “.


Η γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεια ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισαγει και διανεμει τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνικη αγορα, απο το 1957. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!