Αποχώρησε ξαφνικά ο CEO της Volvo Hellas

Σαν κεραυνος εν αιθρια επεσε, σε μια χρονια που ειχε μολις κλεισει με αυξηση του μεριδιου αγορας, αλλ;a και κερδοφορα, η ξαφνικη αποχωρηση του διευθυνοντος συμβουλου της εισαγωγικης εταιρειας της Volvo, στην Ελλαδα, Ιωαννη Πετουλη.
Χωρις να υπαρχουν καν… σημαδια, το απογευμα της Πεμπτης, η Volvo Car Hellas, με μια λιτη ανακοινωση, εκανε γνωστο οτι, μετα απο εννεα χρονια σε αυτη, ο κ. Ιωαννης Πετουλης αποφασισε να αποχωρησει απο τη θεση του Διευθυνοντος Συμβουλου της εταιρειας. Η ξαφνικη αποφαση εχει μαλιστα αμεση ισχυ απο την επομενη μερα της ανακοινωσης! Συμφωνα με πληροφοριες, ο κ. Πετουλης ανακοινωσε αιφνιδιαστικα την αποφαση του στα στελεχη της εταιρειας την ιδια ημερα, παροτι ειχε ενημερωσει τη μητρικη εταιρεια, στη Σουηδια, για την προθεση του.

Μεχρι να ανακοινωθει ο νεος Διευθυνων Συμβουλος, προσωρινα καθηκοντα Διευθυνουσας Συμβουλου και νομικης εκπροσωπου της Volvo Car Hellas θα εκτελει η κ. Οζγκε Καρβουνη, παραλληλα με τα υφισταμενα καθηκοντα της ως Οικονομικη Διευθυντρια της εταιρειας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!