Suzuki : To JIMNY LCV, είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία

 


  Φτιαγμενο για τις πιο αντιξοες καιρικες συνθηκες και τα πιο δυσκολα γεωγραφικα αναγλυφα, το JIMNY συνεχιζει εκει που αλλα οχηματα δισταζουν, δικαιωνοντας καθε επαγγελματια που μπορει να κινειται οπουδηποτε επιθυμει. 

 


  Η διαθεση
του επαγγελματικου μοντελου στην Ελλαδα ξεκινα τον Μαρτιο. Δεδομενης της εντονης αναμονης για το μοντελο, η Suzuki δινει την ευκαιρια στους ενδιαφερομενους επαγγελματιες να το αποκτησουν πρωτοι κανοντας προ-παραγγελια πριν την επισημη παρουσιαση του στην ελληνικη αγορα!

 

  Το Suzuki JIMNY LCV διατηρει την εξωτερικη του εμφανιση ικανοποιωντας τους λατρεις του χαρακτηριστικου retro σχεδιασμου του ενω αλλαζει εσωτερικα προσφεροντας στον οδηγο ακομα μεγαλυτερη εργονομια.

 


  Χωρις να χανει τιποτα απο την μοναδικη Off-Road ταυτοτητα του, μεσω του ακαμπτου κλιμακωτου πλαισιου τυπου σκαλας, της  αναρτησης με τρεις συνδεσμους στηριξης και του συστηματος τετρακινησης ALLGRIP PRO, το JIMNY LCV αποδεικνυεται ο πιο απαραιτητος και πιστος συμμαχος του οδηγου.

 

  Το JIMNY για αλλη μια φορα στην μακροχρονη ιστορια του καινοτομει και ξεχωριζει. Το μοντελο διατιθεται σε μια πλεον εκδοση με λιανικη τιμη προ φορων € 15.582 η οποια διαθετει πλουσιο εξοπλισμο.

 


  Το Suzuki JIMNY, με μια ιστορια σχεδον 50 ετων, την τεχνολογια της τετρακινησης Suzuki και τις ασυγκριτες εντος και εκτος δρομου επιδοσεις του, επεστρεψεγια να αποδειξει οτι μπορει να ξεπερασει τις προσδοκιες των πιο απαιτητικων οδηγων, αυτες των επαγγελματιων.

 

   Περισσοτερες πληροφοριες για το μοντελο και τις προ-παραγγελιες του μπορειτε να βρειτε μεσω του Δικτυου Επισημων Εμπορων Suzuki η με μια επισκεψη στην επισημη σελιδα της Suzuki.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!