Τα 10 καλύτερα δώρα για petrolheads

Οι γιορτες ηρθαν και το μεγαλυτερο προβλημα (λεμε τωρα) των ημερων εκανε την εμφανιση του. Με τον ανθρωπο σου (συζυγο, γονεα, φιλο/η, εραστη/ερωμενη, ανεκπληρωτο ερωτα) να εχει μονιμο κολλημα με τα αυτοκινητα και να ξινιζει τη μουρη καθε φορα που δεχεται ενα δωρο, τι να παρεις για να τον/την κανεις να χαμογελασει; Η ομαδα του TopSpeed.gr, μεταξυ (πολλων) μελομακαρονων και παραγωγης ονειρων που εχουν να κανουν με τετρατροχα, (συ)σκεφθηκε και αποφασισε να σε βοηθησει: Ιδου, η λιστα με τα καλυτερα 10, σχετικα με αυτοκινητα, δωρα, που θα κανουν τον ανθρωπο σου να δακρυσει απο συγκινηση και να πεταξει απο χαρα. Ενταξει, μπορει να κουραστεις λιγο, αλλα, σιγουρα, αυτη τη φορα δεν θα ξινισει τη μουρη.

10: Racing games


ΟΚ, θα στη δινει στα νευρα που θα κολλησει μπροστα σε μια οθονη, αλλα σκεψου τι χαρα θα παρει, οταν αποκαλυψεις οτι εχεις αγορασει απο το appstore την τελευταια εκδοση του πιο hot παιχνιδιου με αυτοκινητα. Δεν θα σου πουμε ποιο.
Εσυ ξερεις καλυτερα τα γουστα του/της. Ακομα καλυτερα, να του φτιαξεις το δικο του playroom, με ενα bucket, μια τιμονιερα-πεταλιερα και οθονες για να αισθανεται πιο αληθινο το feeling του racing game που προτιμα.

9:Car print μπλουζακι/κουπα


Φτηνη λυση, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει. \”Κλεβεις\” την αγαπημενη φωτογραφια του \”μωρου\” (αυτοκινητου), η κατεβαζεις το λογοτυπο της εταιρειας και το πας για εκτυπωση. Εκτος απο μπλουζακι, μπορεις να κανεις εκτυπωση και σε κουπα, σε usb και γενικα σε ο,τι φανταστεις. Μια αλλη καλη λυση, ειναι να πας στην αντιπροσωπεια και να διαλεξεις απο εκει ενα δωρο. Ενα μπουφαν, ενα μπρελοκ, για παραδειγμα. Η, ενα ημερολογιο με φωτογραφιες του αυτοκινητου του.

8: Petrolhead καλυμμα για το κινητο/tablet του


Ποσο cool ειναι να του παραγγειλεις μια θηκη, η ενα καπακι για το κινητο του, με θεμα το αυτοκινητο του, η με ενα κορυφαιο meme; Βρηκαμε εδω ενα καταστημα που κανει αυτη τη δουλεια.

7: Αξεσουαρ για το αυτοκινητο του


Κοντευει να πεσει σε καταθλιψη επειδη δεν βγαινουν τα λεφτα για να παρει τις ζαντες που ονειρευεται για το καμαρι του; Ποθει εκεινα τα κοκκινα bucket και δεν καταφερε να τα αποκτησει; Θελει καινουρια εξατμιση που να κανει βαβουρα; Σκεφτεται να \”στησει\” το αυτοκινητο του; Καντο εσυ! Υπαρχει μια πληθωρα καταστηματων σε ολη τη χωρα, με προσωπικο ικανο να σε βοηθησει. Αν εχεις αμφιβολιες, ρωτα μας με ενα μηνυμα στο Facebook, η γινε μελος στην ομαδα του Facebook petrolheads.gr και απηυθυνε εκει το ερωτημα σου: Κατι λιγοτερο απο 15.000 Ελληνες πωρωμενοι με τα αυτοκινητα, θα σε βοηθησουν να βρεις τη λυση.

6: Μινιατουρα του αυτοκινητου του


Ποιος ειπε οτι δεν μπορουμε να κοιμομαστε αγκαλια με το αγαπημενο μας αυτοκινητο; Οσο αυτο ξεκουραζεται στο γκαραζ, τα ματια του μπορουν να ξεκουραζονται με κλεφτες ματιες στο μοντελο της καρδιας του. Υπαρχουν δεκαδες καταστηματα με μινιατουρες, για ολα τα βαλαντια. Φροντισε να βρεις το μοντελο που εχει πραγματικα στην καρδια του. 

5:Ενα session μαθηματων αγωνιστικης οδηγησης/drift


Ας παψει να σκεφτεται οτι ειναι καποιο αστερι του WRC. Καντου εσυ το ονειρο πραγματικοτητα! Ολα τα αγωνιστικα divisions που σεβονται τον εαυτο τους, εχουν τα δικα τους driving academys, οπως για παραδειγμα το BMW Driving Academy, με μαθηματα πλαγιολισθησης και ελεγχου των μοντελων της, η η Mini (ειναι το ιδιο Academy) που προσφερει μαθηματα μεχρι και στο \”ναο\”, το Nurburgring, με το φοβερο και τρομερο John Cooper Works, με ελκυστικα πακετα που ξεκινουν απο τα 180 ευρω. Αν, ωστοσο, το ταξιδακι δεν βγαινει, υπαρχουν και στην Ελλαδα δεκαδες σχολες απο επαγγελματιες (Παπαπασχος, Ιαβερης κλπ) που μπορουν να μυησουν τον ανθρωπο σου στα μυστικα της αγωνιστικης οδηγησης, της πλαγιολισθησης, του κυνηγιου του χρονομετρου και, φυσικα, να σε μαθουν να οδηγεις με ασφαλεια. Ειναι ενα δωρο με μπολικη αδρεναλινη, που θα το εκτιμησει και θα το θυμαται για μια ζωη.

4: Μια action camera, η ενα drone


Θα μπορουσε να ειναι all time classic. Μια action camera, οπως η GoPro Hero5, ειναι ενα δωρο που θα εκτιμησει καθε petrolhead, καθως θα του επιτρεψει να καταγραφει σε απολυτη ευκρινεια τις στιγμες αδρεναλινης με το αυτοκινητο του. Εναλλακτικα, μπορεις να του αγορασεις ενα drone με καταγραφικο, για εναεριες ληψεις.

3: Μια ωρα με ενα supercar


Γιατι να πρεπει να περιμενεις μια ζωη για να οδηγησεις μια Ferrari; Βαλε ενα καλο ποσο στην ακρη και κλεισε ενα session οδηγησης ενος αγαπημενου supercar. Στην Ελλαδα, η το εξωτερικο. Στη χωρα μας, υπαρχει το Ferraridrive.gr.

2: Ενα ταξιδακι στο Nurburgring


Η \”πρασινη κολαση\”, η πιστα του Nurburgring ειναι ο απολυτος προορισμος καθε petrolhead αυτου του πλανητη. Η ιδεα ενος ταξιδιου μεχρι την πιστα- συμβολο, για καποιους γυρους με το αυτοκινητο του, ενα ενοικιαζομενο, η το Ring Taxi, ειναι κατι που αποκλειεται να μη φερει δακρυα συγκινησης.

1: Το αυτοκινητο που παντα ονειρευοταν


Ναι, το τερματισαμε. Αλλα, αν εμεις στο TopSpeed.gr λεμε οτι \”τα ονειρα ειναι δωρεαν\”, ισως να πρεπει να σκεφτεις οτι ηρθε η ωρα σου να γινεις Αι Βασιλης. Και να κανεις το ονειρο πραγματικοτητα. Ενταξει, προφανως και δεν μπορεις να του αγορασεις εκεινο το Nismo GT-R, η το Koenigsegg 1:1, η την 911 GT3RS (αν μπορεις, επικοινωνησε μαζι μας, γιατι εισαι ο ανθρωπος μας, ο επενδυτης μας, ο χρηματοδοτης μας και δεν το ξερεις ακομα), αλλα μπορεις να κανεις πραγματικοτητα πιο \”προσγειωμενα\” ονειρα. Στα μεταχειρισμενα, με τις τιμες να εχουν πιασει πατο, μπορεις να βρεις ο,τι τραβαει η ψυχη του ανθρωπου που αγαπας. Με λιγο (πολυ) ψαξιμο μπορεις να του προκαλεσεις πολλαπλα εγκεφαλικα χαρας, παρουσιαζοντας μπροστα του εκεινο το R34, το Sierra Cosworth, το EVO, την παλια Alfa που βλεπει καθε νυχτα στα ονειρα του. Κι αν σκεφτεσαι τη \”συντηρηση\”, να θυμασαι οτι ζουμε μονο μια φορα (η μηπως οχι;). Ολοι μας.

Tip: Προφανως και για τον περισσοτερο κοσμο, αυτη την εποχη, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Στην πραγματικοτητα, τα υλικα δεν εχουν καμια σημασια. Το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου και στους αλλους, ειναι κατανοηση και αγαπη. Και, επειδη υπαρχουν ανθρωποι μονοι και οικογενειες που υποφερουν, ακομα καλυτερο θα ηταν τα λεφτα που κρατας για το δωρο, να τα προσφερεις σε αυτους που εχουν πραγματικα αναγκη. Δεν θα σου πουμε εμεις τι να κανεις, απλα θα σου τονισουμε οτι μια τετοια πραξη, αν την κανεις, θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο. Και δεν θα χρειαστει να ψαξεις και πολυ. Και, αυτο, το εχουμε ολοι αναγκη.

Η ομαδα του TopSpeed.gr σου ευχεται χρονια πολλα, με ευχες να πραγματοποιηθουν ολα τα ονειρα σου.  

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!