Η Abarth κατακτά ένα νέο,διαφορετικο, ρεκόρ Guinness

 


  Ο Carlo Abarth ηταν γνωστος για την αγαπη του για την ταχυτητα και το παθος του να σπαει ρεκορ, συχνα αντιμετωπιζοντας πολυ ισχυροτερους αντιπαλους. Το αποτελεσμα ηταν χιλιαδες νικες, αλλα και ρεκορ σε Ευρωπαϊκο και Παγκοσμιο επιπεδο. Αυτη τη φορα η μαρκα του «Σκορπιου» κατεκτησε ενα διαφορετικο ρεκορ, χαρη στην αγαπη και το παθος των “Abarthisti” σε ολο τον κοσμο. Με την πανδημια του COVID-19 να κανει απαγορευτικη τη διοργανωση των Abarth Days, οι φιλοι της μαρκας συμμετειχαν το περασμενο Σαββατο 19 Δεκεμβριου στο πρωτο “Abarth Digital Day”, εκφραζοντας την αγαπη τους για την Abarth και παραλληλα χαριζοντας ακομα μια θεση στο «Σκορπιο» στα Ρεκορ Guinness. Για να το πετυχουν αυτο, οι “Abarthisti”, μεσα σε μολις μια ωρα ανεβασαν στο λογαριασμο που δημιουργηθηκε ειδικα για την εκδηλωση στο  Faceboοk 868 φωτογραφιες, με την καθε μια να εκφραζει το μοναδικο στιλ και τις απεριοριστες δυνατοτητες του δικου τους Abarth.

 


  Συνολικα στον κοσμο υπαρχουν 87 επισημα clubs της Abarth με περισσοτερα απο 5.000 μελη, ενω περισσοτεροι απο 139.000 φιλοι της μαρκας ειναι εγγεγραμμενοι στους λογαριασμους κοινωνικης δικτυωσης της Abarth.

 


  Αυτη βεβαιως δεν ειναι η πρωτη φορα που η Abarth κατακτα μια θεση στη διασημη λιστα των ρεκορ Guinness. Μολις πριν δυο χρονια, τον Οκτωβριο του 2008, ο Βρετανος Alastair Moffatt στο τιμονι ενος Abarth 124 spider εκανε τα πιο γρηγορα «οχταρια» στον κοσμο, πραγματοποιωντας 5 απο αυτους τους εντυπωσιακους ελιγμους αναμεσα απο δυο αυτοκινητα σε μολις 45,66 δευτερολεπτα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!