Η Ford και η HARMAN μας προσφέρει μία επαναστατική εμπειρία ήχου μέσα στο αυτοκίνητο

 
Η μουσικη σε ανεβαζει οποτε… Keep the music playing
H Ford ενωνει δυναμεις  με την Harman ωστε καθε ταξιδι η απλη μετακινηση με ενα μοντελο Ford να ειναι παραλληλα μια απολαυστικη μουσικη εμπειρια. Απο τον επομενο χρονο, τα high-end συστηματα ηχου B&O Play θα αποτελουν μερος του εξοπλισμου των αυτοκινητων Ford.

•    Η ενσωματωση της τεχνολογιας B&O PLAY σε οχηματα Ford βασιζεται στην εμπειρια της HARMAN να προσφερει μια πιο πλουσια, πιο συναρπαστικη εμπειρια ηχου

•    Ο ιδιαιτερος ηχος του συστηματος προσαρμοζεται στα χαρακτηριστικα καθε μοντελου Ford, ωστε να ικανοποιει τις απαιτησεις των πελατων

Καθως οι αγοραστες νεων αυτοκινητων παραδεχονται οτι η μαρκα του ηχοσυστηματος επηρεαζει της αποφαση αγορας ενος οχηματος, η Ford με τη HARMAN αποφασισαν να συνεργαστουν για να προσφερουν μια επαναστατικη εμπειρια ηχου εφοδιαζοντας με νεα συστηματα ηχου B&O PLAY τα μοντελα Ford σε ολο τον κοσμο.

«Οι πελατες μας ισχυριζονται οτι εκτιμουν μια σταθερα υψηλη ποιοτητα ηχου και η συνεργασια μας με τη HARMAN βοηθα να το πετυχουμε» δηλωσε ο Raj Nair, executive vice president της Ford, product development & chief technical officer. «Ειναι κι αυτος ενας τροπος για να δημιουργουμε πιο πλουσιες, πιο συναρπαστικες εμπειριες για τους πελατες μας κατα τη διαρκεια του ταξιδιου.»

Προσφατη μελετη (Ipsos 2016 Automotive Audio Branding), αποκαλυπτει οτι σχεδον για το ενα τριτο των αγοραστων νεων αυτοκινητων, η μαρκα του ηχοσυστηματος επηρεαζει σημαντικα την αποφαση αγορας του επομενου αυτοκινητου του. 

Τα προϊοντα B&O PLAY κουβαλανε μια παραδοση 90 χρονων στο χωρο των ηχοσυστηματων, με φυσικα υλικα κατασκευης, μοναδικη αισθητικη και ηχο υψηλης ποιοτητας και εγγυωνται μια σταθερα ποιοτικη ακουστικη εμπειρια στο σπιτι, η εν κινησει και συντομα στο αυτοκινητο. 

Η Ford ανακοινωσε την αποκλειστικη συνεργασια με τη HARMAN κατα τη διαρκεια του ετησιου συνεδριου ‘Further with Ford’. Το B&O PLAY θα κανει το ντεμπουτο του σε μοντελα Ford σε ολο τον κοσμο ξεκινωντας απο του χρονου.

Ανωτερη εμπειρια
Η μοναδικη φιλοσοφια των συστηματων B&O PLAY δημιουργει μια εξατομικευμενη εμπειρια ηχου με ειδικα σχεδιασμενη θεση των ηχειων και προσαρμογη στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα καθε μοντελου Ford. Αυτο σημαινει οτι διασφαλιζεται σταθερα η βελτιστη ποιοτητα ηχου μεσα στην καμπινα, ανεξαρτητως οδηγικων συνθηκων η της θεσης του επιβατη.

«Η Ford και το B&O PLAY ‘δενουν’ αριστα σαν δυο ονοματα που συμβολιζουν την ποιοτητα, την ελευθερια και την πρωτοποριακη σχεδιαση και μαζι θα προσφερουν μια επαναστατικη εμπειρια ηχου στους πελατες» δηλωσε ο Michael Mauser, εκτελεστικος αντιπροεδρος & προεδρος του τομεα Lifestyle Audio Division της HARMAN.
«Με την κοινη μας δεσμευση στη δημιουργια ανωτερων εμπειριων, πιστευω οτι η Ford ειναι ιδανικη για να μεταφερει τη μαγικη δυναμη του B&O PLAY σε οδηγους και επιβατες σε ολο τον κοσμο» δηλωσε.

Θελοντας να αποτυπωσει τη δυναμη του ηχου, η Ford με τη συμβολη του B&O PLAY αποκαλυψε μια εγκατασταση με την ονομασια Sound Journeys, μια εμπειρια που διεγειρει και τις πεντε αισθησεις.

Χρησιμοποιωντας προϊοντα B&O PLAY, η εγκατασταση προσομοιωνει τρια διαφορετικα φυσικα περιβαλλοντα – ενα δασος, ενα φαραγγι και εναν ωκεανο – με αναλογο ηχο. Η εμπειρια προσομοιωνει ακομα και ηχους κυματων, δειχνοντας πως ο ηχος μπορει να μεταμορφωσει ακομα και ενα καθημερινο περιβαλλον, δημιουργωντας πλουσιοτερες και πιο ενστικτωδεις εμπειριες για τον ανθρωπο..

www.beoplay.com/Ford

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=of5k4zhzub0]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!