Αποκαλυπτήρια για το 14όροφο κέντρο πολιτισμου της Hyundai, Motorstudio

Το νεο Hyundai Motorstudio θα ειναι το μεγαλυτερο κεντρο εμπειριας της μαρκας στη Κορεα 
Ο καινοτομος σχεδιασμος εχει ως κεντρικη ιδεα το «σχημα του ουρανου» που περιλαμβανει εννεα οροφους πολιτιστικου χωρου, συμπεριλαμβανομενων των εκθεσεων στις οποιες απεικονιζεται η διαδικασια κατασκευης αυτοκινητων.

Η Hyundai επιδιωκει να μεταφερει στον πελατη την «απολαυση των οχηματων» μεσω μιας καθηλωτικης εμπειριας, οπως η εμπειρια θεματικης οδηγησης και διαφορων διαδραστικων προγραμματων.


Η Hyundai Motor αποκαλυψε το εξωτερικο του νεοτερου Hyundai Motorstudio στο Goyang, της Νοτιου Κορεας. Η ναυαρχιδα, βιτρινα της μαρκας, κατα την εναρξη λειτουργιας της στις αρχες του 2017, θα ειναι η μεγαλυτερη τετοιου ειδους εγκατασταση στην Κορεα που θα παρεχει αυτοκινηνιτιστικες και πολιτιστικες εμπειριες, συνεχιζοντας την παγκοσμια δεσμευση της Hyundai Motor για παροχη εμπειριων που υπερβαινουν τα αυτοκινητα.


Το Hyundai Motorstudio Goyang βρισκεται στην επαρχια Gyeonggi, μολις 30 λεπτα βορεια-δυτικα της Σεουλ. Η κατασκευη του ξεκινησε το 2013 με στοχο τη δημιουργια του μεγαλυτερου πολιτιστικου συγκροτηματος της Κορεας οπου θα προσφερει την εμπειρια της μαρκας Hyundai, των αυτοκινητων και ακομη περισσοτερα. Η Hyundai Motor εχει ηδη θεσει σε λειτουργια το Hyundai Motorstudio στη Σεουλ (2014) και τη Μοσχα (2015) με σκοπο οι πελατες να ερθουν σε επαφη με τη νεα κουλτουρα των αυτοκινητων μεσω ελκυστικων και καινοτομων εκθεματων και προγραμματων.


«Το Hyundai Motorstudio ενσωματωνει το μακροπροθεσμο οραμα της Hyundai Motor για να γινει «ισοβιος» συνεργατης στον εμπλουτισμο της ζωης των πελατων μας. Θα επικοινωνησουμε με ακομα περισσοτερους πελατες μεσω της Hyundai Motorstudio Goyang και θα προσφερουμε μοναδικες εμπειριες που υπερβαινουν τα αυτοκινητα», δηλωσε ο κ. Eui-sun Chung, Αντιπροεδρος της Hyundai Motor.


Καθε studio λειτουργει κατω απο ενα συγκεκριμενο θεμα – Το Hyundai Motorstudio στη Σεουλ αποτελει εναν χωρο οπου ο επισκεπτης θα νιωσει τη μαρκα διαμεσου προγραμματων πολιτισμου και τεχνης, ενω το Hyundai Motorstudio Goyang θα ειναι ενας πολιτιστικος χωρος για τους πελατες οπου θα μπορεσουν να ανακαλυψουν την απολαυση που προσφερουν τα αυτοκινητα. Το νεοτερο Motorstudio θα αποτελει πολο ελξης για οικογενειες με παιδια η νεαρα ατομα που βρισκονται περιπου μεταξυ 20 και 30 ετων με ενα θεματικο παρκο γεματο εμπειριες.


Σχεδιασμενο απο την παγκοσμιου φημης αρχιτεκτονικη εταιρεια της Αυστριας DMAA (Delugan Meissl Associated Architects), με κεντρικη ιδεα το «σχημα του ουρανου», ο πρωτος και δευτερος οροφος του Hyundai MotorStudio Goyang περιβαλλεται απο γυαλι, καθιστωντας τον τριτο οροφο να αιωρειται σαν ενα διαστημοπλοιο. Το Hyundai Motorstudio Goyang καλυπτει συνολικα 16,719m² και αποτελειται συνολικα απο δεκατεσσερις οροφους, με εννεα οροφους πανω απο το εδαφος και τεσσερεις υπογειους οροφους.


Στο νεο Motorstudio στο Goyang, η Hyundai Motor σχεδιαζει να δημιουργησει ειδικες εκθεσιακες ζωνες, θεματικες οδηγικες εμπειριες, κεντρα παροχης υπηρεσιων, χωρους εκδηλωσεων, εστιατορια, καφετεριες και καταστηματα της μαρκας. Στο κεντρο θα παρουσιαζεται η διαδικασια κατασκευης των αυτοκινητων, πραγμα το οποιο θα φερει το ευρυ κοινο σε επαφη με την κουλτουρα του αυτοκινητου του αυριο και του σημερα.


Η Hyundai Motor σχεδιαζει να επεκτεινει την επικοινωνια με τους πελατες σε ολο τον κοσμο με την ιδρυση υποκαταστηματων Hyundai Motorstudio στο Goyang, το Πεκινο και αλλες μεγαλες πολεις στον κοσμο. Περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το Hyundai Motorstudio μπορειτε να βρειτε στη διευθυνση: http://motorstudio.hyundai.com/en/index.do

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=p0NobSu8iSk]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!