Το Peugeot 208 και e-208 ψηφίστηκε ‘Καλύτερο αυτοκίνητο εισαγωγής στην Ιαπωνία!

 


  Η επιτροπη του Ιαπωνικου Αυτοκινητου της Χρονιας σχολιασε το βραβειο ως εξης: «Ο λογος που απονεμεται αυτο το βραβειο ειναι οτι το Peugeot 208 και e-208 ειχε κανει πραξη τη μοναδικη αισθηση οδηγησης, χαρη στο συνδυασμο της σταθεροτητας του αμαξωματος και της μαλακης του αναρτησης, και ο βαθμος ευκολιας που προσφερει στην οδηγηση. Με εναν εσωτερικο και ποιοτικο διακοσμο υψηλης αισθητικης και ενα ακριβες και κομψο φινιρισμα συνολικα, αυτο το μοντελο εχει εκτιμηθει πολυ για τη διαθεσιμοτητα του και σε αμιγως ηλεκτρικη εκδοση. Το value for money’ της ηλεκτρικης εκδοσης ειναι, επισης, ενας παραγοντας που συγκαταλεγεται στα πλεονεκτηματα αυτου του μοντελου».

 

  Ο Thomas Vilcot, Διευθυνων Συμβουλος του Ομιλου PSA στην Ιαπωνια, εκανε τα εξης σχολια για τη βραβευση: «Ειμαστε πολυ υπερηφανοι και χαρουμενοι που παραλαμβανουμε ενα τοσο σημαντικο βραβειο, αυτο του καλυτερου αυτοκινητου εισαγωγης της χρονιας για την Ιαπωνια. Το ΝΕΟ PEUGEOT 208 και e-208 εντυπωσιασαν πολυ ολους τους δημοσιογραφους, γεγονος για το οποιο ειμαστε ολοι περηφανοι. Επισης, με την εισαγωγη του νεου e-208 στην ιαπωνικη αγορα, ειμαστε σιγουροι οτι παιξαμε ενα σπουδαιο ρολο στην προσφορα ενος ηλεκτρικου αυτοκινητου σε προσιτη τιμη σε πληθος πελατων.».

 

  Το 208 και e-208 εχει ηδη κατακτησει πληθος βραβειων, μεταξυ των οποιων αυτο του «Ευρωπαϊκου Αυτοκινητου της Χρονιας», το βραβειο σχεδιασμου «Red Dot» κ.α που αποδεικνυουν την καταξιωση του μοντελου παγκοσμιως.  Απο το λανσαρισμα του στην Ιαπωνια, τον Ιουλιο του 2020, το Peugeot 208 γνωρισε μεγαλη επιτυχια σε μια αγορα η οποια ειναι ιδιαιτερα απαιτητικη. 

 

  Φετος, η Peugeot γιορταζει τη 210η επετειο της και ειναι μεγαλη τιμη για τη μαρκα να βραβευεται ενα μοντελο της με τον τιτλο του «καλυτερου αυτοκινητου εισαγωγης στην Ιαπωνια». Οσον αφορα στον Ομιλο PSA στην Ιαπωνια, η αποστολη μας ειναι να προσφερουμε κινητικοτητα και να κανουμε το μελλον συναρπαστικο («UNBORING THE FUTURE») για τους πελατες μας, οι οποιοι θα ενδιαφερθουν για το οραμα της Peugeot ακομη περισσοτερο μετα απο αυτο το βραβειο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!