High Definition εμπειρία οδήγησης με την 7 ιντσών HD LCD οθόνη οργάνων του Jeep Renegade

Το Jeep Renegade ειναι ηδη διασημο για τις ικανοτητες του εντος και εκτος δρομου, την οικονομια και την ισχυ των κινητηρων του αλλα και την συνολικη του αρτιοτητα που το οδηγησε και στην κορυφη με την ανακηρυξη του ως «Αυτοκινητο της Χρονιας 2016».
Τωρα διεκδικει και νεες δαφνες, «κινηματογραφικου επιπεδου» με τη  μεγαλυτερη high definition LCD οθονη οργανων στην κατηγορια του. 
Η  υψηλης ευκρινειας  7 ιντσων οθονη ειναι ενα πραγματικο θαυμα τεχνολογιας και προσφερει στον οδηγο αμετρητες δυνατοτητες εξατομικευσης για να εχει μπροστα του ανα πασα στιγμη ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται για ασφαλη και ξεκουραστη οδηγηση.

Αντιθετα με την κοινη πρακτικη, δεν ειναι κλειδωμενη στις εργοστασιακες ρυθμισεις.  
Μπορει να παραμετροποιηθει για να απεικονιζει ταυτοχρονα τις πληροφοριες που χρειαζεται ο οδηγος, οπως τις εντολες της δορυφορικης πλοηγησης, τη στιγμιαια και μεση καταναλωση, το υπολοιπο αυτονομιας, την θερμοκρασια περιβαλλοντος, πληροφοριες ασφαλειας, πληροφοριες απο το συστημα πολυμεσων, το συστημα τετρακινησης, το κινητο τηλεφωνο και τις κλησεις, μηνυματα ασφαλειας και πολλα ακομα.
Το ιδιο συστημα μπορει να απεικονιζει  με κρυσταλλινη διαυγεια HD και πληροφοριες για την ακριβη θερμοκρασια του κινητηρα και του αυτοματου κιβωτιου ταχυτητων (αναλογα με τον εξοπλισμο), την φορτιση της μπαταριας και την πιεση των ελαστικων σε πραγματικο χρονο.


Παραλληλα, ο οδηγος μπορει να ρυθμιζει και τις περισσοτερες λειτουργιες του αυτοκινητου. Την ευαισθησια του Driver Assist που προστατευει τους επιβατες απο ακουσιες αλλαγες λωριδας και επαναφερει το αυτοκινητο στην κανονικη λωριδα, την αποσταση ασφαλειας για το συστημα FCW (Front Collision Warning) που προειδοποιει και επεμβαινει πριν απο επικειμενη συγκρουση με το μπροστινο οχημα, μεχρι και το ParkSense και τον ηχο που θα κανουν οι αισθητηρες παρκινγκ οταν ειναι κοντα το αλλο σταθμευμενο οχημα!

Το ελληνικο «Αυτοκινητο της Χρονιας 2016» Jeep Renegade, διατιθεται σε τετρακινητες και δικινητες εκδοσεις με οικονομικους και ισχυρους κινητηρες βενζινης και πετρελαιου απο τα 1.4 μεχρι τα 2.0 λιτρα, με χειροκινητα και αυτοματα κιβωτια ταχυτητων και την καταναλωση να ξεκινα απο μολις 5,6 λ./100 χλμ..

Προσφερει κορυφαια ασφαλεια 5 αστερων, συμπαγεις εξωτερικες διαστασεις μαζι με απλετους εσωτερικους χωρους, τεχνολογια αιχμης με εντυπωσιακες επιλογες συνδεσιμοτητας, την πολυχρονη παραδοση της Jeep στις ικανοτητες εκτος δρομου και μπορει να αποκτηθει με 187€ το μηνα ατοκα σε προγραμμα που περιλαμβανει 5 χρονια ατοκη χρηματοδοτηση, 5 χρονια δωρεαν service, 5 χρονια οδικη βοηθεια και με δωρο το bonus της αποσυρσης!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!