Οι 4 καλύτερες Ferrari όλων των εποχών μαζι στην πίστα

Τεσσερα ονειρεμενα μοντελα της Ferrari δινουν ραντεβου στην πιστα του Φιορανο και επιβεβαιωνουν, οτι ο ερωτας χρονια δεν κοιτα. Η F40 λανσαριστηκε το 1987, απο την F50 κατασκευαστηκαν το 1996 και το 1997 μονον 349 κομματια για τη συμπληρωση πενηντα ετων ζωης της Ferrari. Η Enzo σηματοδοτησε το 2002 το περασμα της μαρκας απο το Μαρανελο σε μια νεα εποχη και η LaFerrari αποτελει το νεοτερο μελος της παρεας, καθως παρουσιαστηκε το 2013!
Η μαγικη τετραδα αναστατωσε την εργοστασιακη πιστα της Scuderia εχοντας στο τιμονι της τον θρυλικο Νταριο Μπενουτσι. Ο Ιταλος αποτελει θεσμο για τη Ferrari, καθως εργαζεται ως δοκιμαστης των μοντελων της εδω και πανω απο σαραντα χρονια (αν μπορεις να το χαρακτηρισεις αυτο ‘’εργασια’’). Ο Μπενουτσι οδηγει χωριστα καθενα απο τα τεσσερα αυτοκινητα και σχολιαζει τον μοναδικο χαρακτηρα τους. Στο τελος ‘’ανεβαινουν’’ μαζι στην πιστα δημιουργωντας μια υπεροχη συμφωνια σε κοκκινο!


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AR3BHzNWJI8]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!