Χωρίς τις γυναικείες εφευρέσεις, τα αυτοκίνητα θα ηταν φτωχότερα

Η Fiat με το εμβληματικο 500 γιορταζει την Παγκοσμια Ημερα της Γυναικας για να ευχαριστησει ολες τις γυναικες, οι οποιες συνεισεφεραν με τις ανακαλυψεις και εφευρεσεις τους στην ασφαλεστερη και πιο ανετη μετακινηση. Για τον λογο αυτο δημιουργησε ενα ειδικο video αφιερωμενο σε ολες τις γυναικες, και το οποιο προβαλλεται στη σελιδα του Fiat 500 στο Facebook και στο επισημο YouTube καναλι της Fiat Ιταλιας.


Οι ευχες για την Παγκοσμια Ημερα της Γυναικας εχουν γινει πλεον συνηθεια, ομως φετος η Fiat αποφασισε να αλλαξει αυτη την παραδοση. Σε συνεργασια με τη Leo Burnett Ιταλιας δημιουργησε ενα video, στο οποιο εμφανιζεται ενα 500 χωρις εκεινες τις καινοτομιες που ειναι καρπος της γυναικειας ευφυϊας. Το ειδικο αυτο αφιερωμα στη σχεση των γυναικων με το αυτοκινητο δικαιωνει τις γυναικες για τη συνεισφορα τους σε σημαντικους τομεις τεχνολογιας.



Η οδηγηση θα ηταν αδυνατη χωρις καυσιμα, τα οποια εγιναν καθαροτερα και ασφαλεστερα χαρη στις ανακαλυψεις για τους καταλυτες απο την Αμερικανιδα χημικο Edith Flanigen. Γυναικα επισης ειναι η εφευρετης  του θερμοστατη αυτοκινητου (Margaret Wilcox), ενω πλεον μπορουμε να βρουμε ευκολα τον προορισμο μας χαρη στην ηθοποιο και εφευρετρια Hedy Lamarr, οι μελετες της οποιας οδηγησαν στην τελειοποιηση του GPS.



Αυτες οι γυναικες εκαναν τα αυτοκινητα πρακτικα, ασφαλη και ανετα μεσα μετακινησης και για αυτο φετος στις 8 Μαρτιου η Fiat αποφασισε να πει χρονια πολλα σε ολες τις γυναικες και να ευχαριστησει εκεινες που εκαναν τα αυτοκινητα μας αυτα που ειναι σημερα.




.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fa03gcMXxuw]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!