Επίσημη πρώτη για το Dacia Dokker Van

Με την Πανελλαδικη Παρουσιαση του Dacia DOKKER VAN που πραγματοποιειται στα πλαισια της εκθεσης Cargo Truck & Van 2017 (4-6/11 METROPOLITAN EXPO), το GROUPE RENAULT παρουσιαζει την πλεον ολοκληρωμενη προταση για καθε επαγγελματια και επιχειρηση.

Το GROUPE RENAULT, κατεχοντας ηγετικη θεση στην αγορα επαγγελματικων οχηματων, εχει αναπτυξει μια σειρα μοντελων που ανταποκρινονται με τον καλυτερο τροπο στις υψηλες συγχρονες απαιτησεις. Τα δημοφιλη Renault CLIO VAN και Renault KANGOO, ερχεται να πλαισιωσει μια νεα προταση, αυτη τη φορα απο τη Dacia. To νεο Dacia DOKKER VAN που παρουσιαζεται για πρωτη φορα στην Ελλαδα στην εκθεση Cargo Truck & Van, χαρη στα χαρακτηριστικα του ερχεται για να αποτελεσει την ιδανικη επιλογη για καθε επαγγελματια και επιχειρηση.

Dacia DOKKER VAN

Προικισμενο με τα γονιδια της Renault, με δυναμικο υφος, εξοπλισμενο με οσα ζητα ο συγχρονος καταναλωτης, υψηλη αξιοπιστια, κορυφαια χρηστικοτητα, αλλα και με το μικροτερο δυνατο κοστος αγορας και συντηρησης, το DOKKER VAN ειναι ενα μοντελο που ακολουθει πιστα τη φιλοσοφια της Dacia. Διαθετοντας την καλυτερη αναλογια ωφελιμου ογκου / τιμης (εως 3,9μ3) στην κατηγορια του, το Dacia DOKKER αποτελει την πιο συμφερουσα επιλογη, μειωνοντας σημαντικα το κοστος που δαπανα μια εταιρεια για τις αναγκες μετακινησης. Οι επισκεπτες της εκθεσης Cargo Truck & Van 2017 εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν απο κοντα το νεο μοντελο που ειναι διαθεσιμο τοσο με πληρες κλειστο μεταλλικο διαχωριστικο (ιδανικο για επαγγελματα υγειονομικου ενδιαφεροντος), οσο και με πληρες περιστρεφομενο διαχωριστικο πλεγμα που σε συνδυασμο με το ανακλινομενο – αναδιπλουμενο – αποσπωμενο  καθισμα Dacia Easy Seat επιτρεπει τη μεταφορα φορτιου μηκους εως 3,11μ.

Renault CLIO VAN – Renault KANGOO
Στην εκθεση το παρων δινουν επισης η οικογενεια του Renault CLIO VAN (PRO+ και BUSINESS) που συνδυαζει ιδανικα τα πλεονεκτηματα της επιβατικης εκδοσης του μοντελου, με την κορυφαια πρακτικοτητα και τη μεταφορα φορτιου με ογκο που αγγιζει το 1κμ3. Με την εκδοση PRO+ (75hp) να δινει εμφαση στην οικονομια-πρακτικοτητα και την εκδοση BUSINESS (90hp) στην αποδοση-ανεση, τα CLIO VAN ειναι ιδανικα τοσο για ελευθερους επαγγελματιες, οσο και για στολους επιχειρησεων.

Τελος, το Renault KANGOO, ενα μοντελο με τεραστια ιστορια και φανατικο κοινο, βρισκεται στο περιπτερο στην εκδοση maxi, αποτελωντας την ιδανικη επιλογη για οσους αναζητουν τη μεγιστη μεταφορικη ικανοτητα, παντα με την αξιοπιστια και εγγυηση του ονοματος της Renault. Τα επαγγελματικα μοντελα τοσο της Renault, οσο και της Dacia, καλυπτονται απο πληρη εργοστασιακη εγγυηση 5 ετων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!