Online δημοπρασίες οχημάτων και στην Ελλάδα

 Ο πιο πετυχημενος τροπος αγοραπωλησιας οχηματων ηρθε και στην Ελλαδα. Η νεα πλατφορμα του AutoMoto1 αλλαζει οτι ξεραμε μεχρι σημερα, και προσφερει απιστευτες ευκαιριες και δυνατοτητες σε ολους εκεινους που ενδιαφερονται να αγορασουν η να πουλησουν το οχημα τους.   

Μεσα αποτη σελιδα του AutoMoto1, προσφερονται απεριοριστες δυνατοτητες, που αφορουν τοσο ιδιωτες οσο και επαγγελματιες εμπορους. Η υπεροχη του βασιζεται σε συγχρονες υπηρεσιες που λυνουν τα χερια και σε φερνουν πιο κοντα με ανθρωπους που ενδιαφερονται να αγορασουν η να πουλησουν καποιο οχημα.

Online Δημοπρασια
Η δυνατοτητα online δημοπρασιας δινεται αποκλειστικα απο την πλατφορμα του AutoMoto1, η οποια και εχει ηδη γνωρισει τεραστια απηχηση. Καθε ιδιωτης αλλα και εμπορος μπορει να συμμετεχει, πλειοδοτωντας στο αυτοκινητο η ακομη και στα αυτοκινητα που επιθυμει. Μοναδικη υπηρεσια που δεν πρεπει να χασει οποιος εχει ηδη αρχισει να ψαχνει το επομενο οχημα του.
Αγγελιες Οχηματων
Καθε ιδιωτης η επαγγελματιας μπορει να δημοσιευσει ανα πασα στιγμη την αγγελια του, αγγιζοντας ετσι χιλιαδες ενδιαφερομενους που επιθυμουν να κανουν αμεσα μια αγορα. Ολες οι λεπτομερειες των οχηματων ειναι αμεσα διαθεσιμες, και αληθεις, παντα με την εγγυηση του AutoMoto1.
Γραπτη Πιστοποιηση
Ακομη μια μοναδικη δυνατοτητα, στην πλατφορμα του AutoMoto1. Αυξανονται κατα 80% οι πιθανοτητες να πουληθει ενα αυτοκινητο αμεσα, στην καλυτερη δυνατη τιμη. Η γραπτη πιστοποιηση παρεχεται απο μηχανικους και ασφαλιστικους πραγματογνωμονες οι οποιοι πιστοποιουν την ασφαλεια και την κατασταση καθε οχηματος.
Το AutoMoto1 ειναι εδω για να αλλαξει για παντα το τροπο που αγοραζεις η πουλας οποιοδηποτε οχημα. Ο νεος και ασφαλης αυτος τροπος, διευκολυνει καθε ιδιωτη και καθε επαγγελματια που θελει να αναπτυξει την επιχειρηση του και να καλωσορισει νεες μεθοδους και ευκαιριες στον αγοραστικο τομεα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!