Η Nissan βρήκε… θησαυρό στη Σύρο

Ο ιδρυτης της Virgin, Richard Branson, λεει οτι δυο ειναι οι μεγαλυτερες επενδυσεις που μπορει να κανει μια εταιρεια: Η μια, στους πελατες της και η αλλη, στο προσωπικο της. Στη Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε., φαινεται οτι το εχουν κατα νου αυτο, εδω και καιρο και, περα απο την ικανοποιηση των πελατων, φροντιζουν και για τα χαμογελα των εργαζομενων εκει. 


Και επειδη τα λεφτα δεν ειναι τα μονα που προσφερουν χαμογελα (η, εστω υπο συνθηκες βοηθουν στη διατηρηση των χαμογελων), το Σαββατοκυριακο 11 και 12 Μαϊου, περιπου 250 εργαζομενοι με περισσοτερα απο 80 πληρωματα της Nissan–Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. χριστηκαν “πειρατες”,  συμμετεχοντας στο επετειακο 23ο   Κυνηγι Θησαυρου, που πραγματοποιηθηκε στο πανεμορφο νησι της Συρου. 


Πρωτευουσα του νησιου ειναι η Ερμουπολη, η οποια ειναι πρωτευουσα και του πρωην Νομου Κυκλαδων, καθως και εδρα της Περιφερειας Νοτιου Αιγαιου. Η Συρος αναπτυχθηκε ιδιαιτερα μετα το 1826, οταν εγκατασταθηκαν προσφυγες απο τα Ψαρα, τη Χιο, την Κρητη και τη Μικρα Ασια. Υπηρξε ναυτικο, βιομηχανικο και πολιτιστικο κεντρο του νεου ελληνικου κρατους. Στο ιστορικο αυτο νησι,  οι “πειρατες” της NISSAN με τα μπλε, πραγματοποιησαν “αποβαση” στους δρομους και στην κεντρικη πλατεια της Ερμουπολης, για να κατακτησουν τον πολυποθητο “θησαυρο” !  


Η εκκινηση δοθηκε στο λιμανι του Πειραια, το πρωι του Σαββατου. Κατα την “αποβαση” τους στην κεντρικη πλατεια της Ερμουπολης,  τα πληρωματα προμηθευτηκαν το σχετικο road-book. Παραλληλα δοθηκαν και ερωτησεις – γριφοι που επρεπε να απαντηθουν. Στο 2ο σκελος του αγωνα,  οι “πειρατες” της NISSAN ξεχυθηκαν στους δρομους της Ερμουπολης, προκειμενου να ανακαλυψουν τα πολυποθητα ζητουμενα για να κερδισουν το θησαυρο !


Χορηγοι της διοργανωσης ηταν τα ελαστικα YOKOHAMA, και το e-shop Koolfly.com. Την υποστηριξη τους στην εκδηλωση παρειχαν ο Δημος Συρου, η Αστυνομικη Διευθυνση και το Λιμεναρχειο του νησιου, οπως και η ακτοπλοϊκη εταιρεια Bluestar Ferries. 

Το κυνηγι του θησαυρου αποτελει πλεον θεσμο για την NISSAN  και εχει σαν σκοπο την ψυχαγωγια αλλα και τη συσφιξη των σχεσεων μεταξυ των εργαζομενων, με τη συμμετοχη και των οικογενειων τους.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!