Το Jeep Compass κάνει… ιστιοσανίδα στη Βάρκιζα

H Jeep και τα αυτοκινητα τα της ειναι συνυφασμενα με καθε δραστηριοτητα που περιλαμβανει δραση και νεες εμπειριες. Δεν θα μπορουσαν να λειπουν απο γεγονοτα οπως το Πανευρωπαϊκο Πρωταθλημα Ιστιοσανιδας που θα διεξαχθει στην Βαρκιζα απο τις 20 εως τις 27 Οκτωβριου 2018.

Την Open Air αισθηση Ελευθεριας που αποτελει διαχρονικα μερος του DNA της Jeep και των οχηματων της, βιωνουν εδω και λιγες ημερες οι αθλητες και τα μελη της οργανωτικης επιτροπης του Techno 293 European Championship, καθως η Jeep προσεφερε τα ολοκαινουργια Jeep Compass αλλα και το Jeep Renegade για τις αναγκες της μετακινησης της διοργανωσης.

Στο Techno 293 European Championship θα χρησιμοποιηθουν τα Jeep Compass 2.0L 170HP 4X4, Jeep Compass 2.0L diesel 140 HP και Jeep Renegade 1.4L 4X4, που εγγυωνται οτι οι αθλητες, οι διοργανωτες και οι κριτες θα απολαυσουν μια ξεχωριστη Go Anywhere Do Anything εμπειρια μετακινησης, οπου και αν χρειαστει να μετακινηθουν, σε ασφαλτο η παραλια.
Οι αφιξεις των αθλητων, προπονητων και συνοδων τους, με τα ολοκαινουργια Jeep Compass και Jeep Renegade, θα ολοκληρωθουν το Σαββατο 20 Οκτωβριου οποτε και θα διεξαχθει η τελετη εναρξης με μια μεγαλη παρελαση και ενα event που θα φερει πιο κοντα τις συμμετεχουσες χωρες, προσελκυοντας οπαδους του αθληματος, κατοικους και επισκεπτες της περιοχης.

To πρωταθλημα ειναι επισημα αναγνωρισμενο απο την Παγκοσμια Ομοσπονδια Ιστιοπλοϊας (World Sailing), συνδιοργανωνεται απο τον Ναυτικο Αθλητικο Ομιλο Βαρης-Βαρκιζας και τον Δημο Βαρης-Βουλας-Βουλιαγμενης ενω τελει υπο την αιγιδα της Ελληνικης Ιστιοπλοϊκης Ομοσπονδιας

Η Τελετη Ληξης των αγωνων, με τις απονομες των μεταλλιων του πρωταθληματος, θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 27 Οκτωβριου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!