Hyundai-Kia υπογράφουν συνεργασία με τη Vodafone

Ψυχαγωγια πληρους συνδεσιμοτητας μεσα στο αυτοκινητο, καθως και υπηρεσιες διασυνδεσης αυτοκινητων και λυσεις τηλεματικης θα προσφερει η νεα στρατηγικη, πανευρωπαϊκη συνεργασια μεταξυ των Hyundai Motor και Kia Motors με τη Vodafone.


Η στρατηγικη εταιρικη συνεργασια δινει τη δυνατοτητα στους κατασκευαστες αυτοκινητων να αξιοποιησουν την τεχνογνωσια της Vodafone και να προσφερουν υπηρεσιες διασυνδεσης ψυχαγωγιας εντος αυτοκινητου στους ευρωπαιους οδηγους. 

Ο Vice President του ICT Technical Division του Hyundai Motor Group, Ji Yun Kim και η  President της Vodafone Global Enterprise Asia Pacific, Yen Yen Tan

Η Hyundai και η Kia θα χρησιμοποιησουν το δικτυο IoT της Vodafone με σκοπο να αναπτυξουν τις υπηρεσιες τους σε ολη την Ευρωπη, επιτρεποντας στους πελατες να επωφεληθουν απο τις τελευταιες τεχνολογιες τηλεματικης.

Απο αριστερα, ο Director της Hyundai Motor UK, Nick Tunnell, ο President και Chief Executive Officer της Kia Motors UK, Paul Philpott,  ο Vice President του ICT Technical Division του Hyundai Motor Group, Ji Yun Kim, η President της Vodafone Global Enterprise Asia Pacific, Yen Yen Tan και ο Director του Connectivity Group του Hyundai Motor Group,  Hyung Ki Ahn 

Το νεο συστημα ψυχαγωγιας θα διατιθεται σε επιλεγμενα νεα μοντελα Hyundai και Kia στην Ευρωπη απο το 2019.

Το συστημα βασιζεται στην ενσωματωμενη συνδεσιμοτητα που παρεχεται απο τη Vodafone για να διευκολυνει την καθημερινοτητα των κατοχων των οχηματων. Οι υπηρεσιες περιλαμβανουν ενημερωμενες πληροφοριες κυκλοφοριας, υπηρεσιες σταθμευσης, διαγνωστικα οχηματων και φωνητικο ελεγχο. Το συστημα λειτουργει παραλληλα με το Android Auto και το Apple CarPlay, ωστε να παρεχει ολοκληρωμενη λειτουργια smartphone και προσβαση σε αγαπημενες εφαρμογες των χρηστων.

\”Αυτη η στρατηγικη εταιρικη συνεργασια θα μας επιτρεψει να προσφερουμε σε περισσοτερους οδηγους μεγιστη συνδεσιμοτητα στο τιμονι, υποστηριζομενη απο ενα ευρυ Ευρωπαϊκο δικτυο δεδομενων. Το συστημα θα ειναι διαθεσιμο σε ολη την Ευρωπη το προσεχες ετος με την αφιξη των νεων μοντελων Hyundai και Kia, που σημαινει οτι οι πελατες θα εχουν ακριβεστερη πληροφορηση στα χερια τους », δηλωσε ο κ. Jungsik Suh, Senior Vice President του ICT Division της Hyundai Motor Group.

Ο κ. Stefano Gastaut, Director της Vodafone IoT, δηλωσε: «Ειμαστε υπερηφανοι για τη συνεργασια μας με την Hyundai Motor και την Kia Motors για να βελτιωσουμε την οδηγικη εμπειρια των πελατων τους στην Ευρωπη. Η Vodafone διαθετει μεγαλη εμπειρια στην παροχη λυσεων διασυνδεσης οχηματων, βοηθωντας τους κατασκευαστες αυτοκινητων να καινοτομουν συνεχως στην τεχνολογια των αυτοκινητων και την εμπειρια των πελατων τους. Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να συμπεριλαβουμε στις συνεργασιες μας τις εταιρειες Hyundai Motor και Kia Motors σε αυτην την ταχεως αναπτυσσομενη αγορα\”. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!