Best Electric Car αναδείχθηκε το Nissan LEAF

To νεο Nissan LEAF πηρε το βραβειο “Best Electric Car” στα ετησια βραβεια του  DieselCar και EcoCar του Ηνωμενου Βασιλειου,  μιας γιορτης του αυτοκινητου για τα πιο αποτελεσματικα καινουργια αυτοκινητα της αγορας σημερα. 


Η συντακτικη ομαδα του  DieselCar και EcoCar αξιολογησε περισσοτερα απο 175 νεα μοντελα σε καθημερινες συνθηκες οδηγησης, χρησιμοποιωντας  ενα ολοκληρωμενο συστημα βαθμολογησης οδικων δοκιμων, μεσω του οποιου προεκυψαν οι τελικες βαθμολογιες.

\”Αν θελετε ενα βαρομετρο του τοπιου των ηλεκτροκινητων οχηματων, το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι  να δειτε το νεο LEAF\”, δηλωσε ο Ian Robertson, συντακτης των περιοδικων  DieselCar και EcoCar. Επιπλεον σημειωσε πως \”Ενω τα ηλεκτροκινητα οχηματα ηταν ελκυστικα για τους πρωτοπορους αγοραστες και αυτους που ειχαν και δευτερο αυτοκινητο, με το νεο LEAF η ηλεκτροκινηση γινεται προσιτη σε ενα πολυ ευρυτερο κοινο”.

To βραβειο “Best Electric Car” ερχεται να προστεθει στο “χαρτοφυλακιο” διακρισεων του νεου LEAF, ακολουθωντας το βραβειο του   “Πρασινου” Αυτοκινητου της Χρονιας, οπως και τη διακριση των 5 αστερων στις τελευταιες δοκιμες ασφαλειας του Euro NCAP.

Το νεο Nissan LEAF με μηδενικες εκπομπες ρυπων ενσαρκωνει το  Nissan Intelligent Mobility, το οραμα της μαρκας για την αλλαγη του τροπου με τον οποιο τα οχηματα τροφοδοτουνται, οδηγουνται και ενσωματωνονται στην κοινωνια.

Το νεο Nissan LEAF, θα ειναι διαθεσιμο στην Ελληνικη αγορα εντος του Μαϊου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!