Burnout με τα τέσσερα;

Burnout. Σε ενα dragstrip (και οχι μονο), το καπνισμα των ελαστικων απο τερατωδη μοτερ και τα συννεφα που σηκωνονται, ειναι ενα απο τα αγαπημενα θεαματα των petrolheads ανα τον κοσμο. Ποιος, για παραδειγμα, δεν εχει απολαυσει ενα Challenger Hellcat η ενα Viper (ακομα και στο Youtube) να εξευτελιζει τα πισω ελαστικα του και να κρυβεται μεσα σε ενα ασπρο νεφος; Η Dodge το ξερει αυτο και, αφου εκανε κατι extreme, ειπε να το τραβηξει. 

Πρωτα, εφτιαξε το Durango SRT. Ενα επταθεσιο SUV με τον 6,8 λιτρων Hemi V8 των 475 ιππων που εχουμε γνωρισει στα Challenger και Charger SRT. Το οποιο, οπως καταλαβαινεις, ειναι ελαφρως γρηγορο: Κανει το σπριντ του 0-100 χ.α.ω. σε μολις 4,4 δευτερολεπτα. Επειτα, το αλυσοδεσε σε ενα σταθερο αντικειμενο (ενα κτιριο, για παραδειγμα) που θα μπορουσε να το κρατησει ακινητο. Μετα, του ζητησε να απελευθερωθει και φωναξε: \”Unleash Hell\”!!!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=EnWDN2jbcaU&w=320&h=266]


Το αποτελεσμα, ειναι αυτο που βλεπεις στο βιντεο: Το τετρακινητο κτηνος της Dodge ουρλιαζει και παλευει να απελευθερωθει, χαριζοντας μας ενα μαλλον σπανιο θεμα: Ενα θεαματικο, μακροσυρτο burnout με τα τεσσερα. Και στο τελος, την πληρωνουν τα Pirelli P Zero. Because America.   

Tip: Ναι, το video που μας εδωσε η Dodge ειναι πολυ μικρο. Ειναι ομως πολυ απολαυστικο. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!