Clarion ΝΧ807Ε: Ένα νέο σύστημα πολυμέσων με CarPlay !

Tο νεο, high-end συστημα πλοηγησης 2-DIN της Clarion, διαθετει μια μεγαλη οθονη αφης 7 ιντσων LCD που προσφερει ανεση και βελτιωμενη εικονα. Εξοπλισμενο με την τεχνολογια CarPlay, το NX807E επιτρεπει στους οδηγους να απολαμβανουν τις λειτουργιες του smartphone τους, απ \’ευθειας στην οθονη αφης του αυτοκινητου.

Οι χρηστες iPhone θα εκτιμησουν ιδιαιτερα το τελευταιο μοντελο απο την Clarion, καθως τους προσφερει πιο ευκολη προσβαση στις κινητες συσκευες τους! Η συνδεση με τη συστημα πολυμεσων ειναι δυνατη με ενσωματωμενο καλωδιο, οπου ο χρηστης μπορει να εκμεταλλευτει την οθονη αφης και τις φωνητικες λειτουργιες του Siri. Αυτο επιτρεπει στους χρηστες να υπαγορευουν  διευθυνσεις, SMS, τα ονοματα των τραγουδιστων που θελουν να ακουσουν μεσω του Αpple Music, χωρις να κρατουν το smartphone στα χερια τους ενω οδηγουν. 

Εκτος των παραπανω, το NX807E προσφερει καθοδηγηση σε πολλους προορισμους καθως διαθετει ενα συστημα πλοηγησης που καλυπτει  47 χωρες. Στην 360° 3D λειτουργια προβολης το Clarion NX807E σας  δινει τη δυνατοτητα για καλυτερη απεικονιση της πολης, των αξιοθεατων,  οπως και κτιριων, γηπεδων, πρατηριων βενζινης κ.λπ. Στα επιπλεον  χαρακτηριστικα του NX807E περιλαμβανονται η πυξιδα  και η δυνατοτητα μετρησης ταχυτητας του οχηματος. Χαρη στην τελευταια λειτουργια, το οχημα εκπεμπει δεδομενα ταχυτητας που επιτρεπουν στο συστημα να ενημερωνεται συνεχως και με ακριβεια  για την κινηση του οχηματος. Για παραδειγμα, ακομα και σε μια σηραγγα, το συστημα γνωριζει με ακριβεια την θεση του αυτοκινητου και μπορει να δωσει οδηγιες κατευθυνσης  χωρις να απαιτειται δορυφορικη συνδεση. Επιπλεον, το NX807E διαθετει 16GB micro SDHC για αποθηκευση δεδομενων.

Στον τομεα του ηχου, οι φιλοι της μουσικης  θα εκτιμησουν τη συμβατοτητα του NX807E με το Συστημα Πληρους ψηφιακου ηχου της Clarion, το οποιο μπορει να συνδεθει με την οπτικη εξοδο. Αυτο το πληρως ψηφιακο, καινοτομο συστημα ηχου επιτρεπει στον οδηγο και τους επιβατες να εχουν μια υψηλης πιστοτητας ακουστικη εμπειρια στο αυτοκινητο. 

Το NX807E υποστηριζει πολλες μορφες αρχειων (MP3, MP4, WMA, FLAC, κλπ) απο  CD, DVD και USB flash, ενω υπαρχει πληθωρα επιλογων συνδεσιμοτητας με  HDMI, οπτικη ψηφιακη, RCA και mini jack.

Τα συστηματα ηχου και εικονας της Clarion, αντιπροσωπευονται στην Ελλαδα απο την Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. 
Για περισσοτερες πληροφοριες οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επικοινωνησουν στο τηλεφωνο 210 34 79 700.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!