Clarkson show σε παγκόσμια περιοδεία (video)

Ως «Clarkson, Hammond May Live», η τροϊκα των πρωην παρουσιαστων της πιο δημοφιλους εκπομπης παγκοσμιως, του Top Gear, ξεκινα παγκοσμια περιοδεια.
Με νεο οπτικο υλικο, stunt show, απιστευτα σε αριθμο και χαρακτηριστικα supercar και φυσικα επιστρατευοντας το πιο εντονα φλεγματικο βρετανικο χιουμορ τους, η τριαδα των πρωην παρουσιαστων της εκπομπης Top Gear του BBC ξεκινα στις 22 Μαϊου απο την πρωτευουσα της Ιρλανδιας, το Belfast,  μια παγκοσμια περιοδεια που θα ολοκληρωθει το Νοεμβριο του 2015 στο Λονδινο. Η περιοδεια περιλαμβανει τριημερες παραστασεις σε μεγαλες παγκοσμιες πρωτευουσες, στις οποιες προφανως οι παρουσιαστες γνωριζουν οτι απολαμβανουν μεγαλη αποδοχη. Τα teaser video που θα δειτε στη συνεχεια και ανακοινωνουν την περιοδεια εχουν, φυσικα, εντονο το στοιχειο της σατιρας αλλα και του αυτοσαρκασμου, δειχνοντας οτι παρ’ ολες τις περιπετειες τους και τις διχογνωμιες τους, οι τρεις παρουσιαστες ειναι ενωμενοι και ανανεωμενοι.
Αξιζει να σημειωθει οτι οι παρουσιαστες, οπως περιγραφουν στην επισημη σελιδα της παγκοσμιας περιοδειας τους στο internet, http://www.clarksonhammondandmaylive.com/, σε καθε παρασταση θα παρουσιαζουν πρωτοτυπο οπτικο υλικο με δικες τους δοκιμες και παρουσιασεις. Ηδη στο site τους εχει ξεκινησει η προπωληση των εισιτηριων με τα φτηνα των 38 λιρων να εχουν εξαντληθει και να υπαρχουν μονο τα ακριβα των 60 λιρων η, περιπου, 80€.

 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!