Eclipse Cross: το νέο Compact SUV της Mitsubishi

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοινωσε σημερα το ονομα Eclipse Cross για το νεο της συμπαγες compact SUV, που θα παρουσιαστει στην 87η Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης, 7 – 19 Μαρτιου, 2017. 
Το Eclipse παιρνει το ονομα του απο το δημοφιλες coupe της MMC που παρουσιαστηκε στην Αμερικανικη αγορα το 1989, ενω το Cross ειναι συντομογραφια του crossover.


Η λεξη Eclipse χρησιμοποιειται για να περιγραψει ενα αστρονομικο φαινομενο, την εκλειψη. Ο συνδυασμων των κομψων γραμμων ενος coupe με την ελευθερια κινησης ενος SUV χαριζει στο Eclipse Cross μια ομορφη δυναμικη φορμα, εξισου συναρπαστικη με το ‘διαμαντενιο δαχτυλιδι’ που ειναι ορατο στην αρχη και το τελος μιας ολικης εκλειψης ηλιου. Το κατακοκκινο χρωμα του αμαξωματος –  αποκλειστικο για το μοντελο – αντανακλαται και στο ονομα, και παραπεμπει στη διαχυτη λαμψη κατα την κορυφωση της ολικης εκλειψης ηλιου.


Η MMC εχει δημιουργησει εναν ειδικο ιστοτοπο στην παρακατω διευθυνση URL με πληροφοριες για τη συμμετοχη της στην 87η  Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης: http://www.mitsubishi-motors.com/en/events/motorshow/2017/gms2017/
Η Mitsubishi Motors Corporation θα δωσει συνεντευξη τυπου την Τριτη 7 Μαρτιου στις 11:15 π.μ., ενω η Εκθεση θα ειναι ανοιχτη στο κοινο απο  9 – 19 Μαρτιου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!