Η Nissan προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στον τελικό του UEFA Champions League, σε 50 τυχερούς κατόχους LEAF

 

Η Nissan φερνει τον ενθουσιασμο της ηλεκτροκινησης στον τελικο του UEFA Champions League, προσφεροντας σε μια τυχερη ομαδα κατοχων του Nissan LEAF, τη δυνατοτητα να απολαυσουν με ξεχωριστο τροπο τον μεγαλο ποδοσφαιρικο αγωνα.

 

Με τον φετινο τελικο να γινεται κεκλεισμενων των θυρων, λογω της πανδημιας, η Nissan θα προβαλει ζωντανα το παιχνιδι σε ενα drive-in για 50 κατοχους  LEAF, των οποιων τα αυτοκινητα θα σταθμευσουν σε σχηματισμο ποδοσφαιρικων ομαδων απεναντι απο μια γιγαντιαια οθονη, φερνοντας τους θεατες  πιο κοντα στη δραση, αλλα διατηρωντας παραλληλα τις προβλεπομενες  αποστασεις. Το συγκεκριμενο παρτι  θα πραγματοποιηθει σε μια μυστικη τοποθεσια που θα κοινοποιηθει μονο στους επιλεγμενους φιλους του ποδοσφαιρου, καθενας απο τους οποιους μπορει να φερει μαζι του εναν συνοδο.

 

Μεταξυ αυτων που θα παρευρεθουν θα ειναι ο ιδιοκτητης του 5.000ου LEAF που πωληθηκε  στην Πορτογαλια, αλλα  και ο θρυλος του UEFA Champions League, Nuno Gomes, τον οποιο οι συμμετεχοντες θα εχουν τη δυνατοτητα να δουν απο κοντα και να συνομιλησουν μαζι του. Τηρουμενων ολων των απαραιτητων μετρων υγιεινης, οι τυχεροι παρευρισκομενοι θα εχουν προσβαση και στο τροπαιο του Champions League για μια αποκλειστικη φωτογραφια, προτου αυτο παρει την θεση του στο γηπεδο.

 

Η Nissan διανυει την εκτη της σεζον ως επισημος χορηγος αυτοκινητων στο UEFA Champions League, το μεγαλυτερο ετησιο αθλητικο γεγονος στον κοσμο.

 

“Εδω και εξι σεζον, βαζουμε στην πριζα  τον τελικο του UEFA  Champions League” , δηλωσε ο Gareth Dunsmore, αντιπροεδρος  μαρκετινγκ και επικοινωνιας , συνδεδεμενων υπηρεσιων αυτοκινητων και εμπειριας πελατων, στην Nissan Europe. “Φετος, ειχαμε εναν παραπανω λογο για να δωσουμε ακομα μεγαλυτερο ενθουσιασμο στην εκδηλωση.”

 

“Τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει τον ενθουσιασμο που εχεις οταν εισαι μεσα στο  γηπεδο, αλλα ελπιζουμε οτι μπορουμε να προσφερουμε  στους κατοχους  του LEAF κατι αντιστοιχο.”

 

Εκτος απο τη διοργανωση του παρτι στο drive-in, η Nissan θα μεταφερει με το συναρπαστικο  Nissan LEAF NISMO RC το τροπαιο του Champions League στους δρομους της Λισαβονας,  με τελικο προορισμο το Estadio Da Luz,

  

Παραλληλα, ο τελικος θα ειναι για την Nissan  η πρωτη μεγαλη εκδηλωση με το νεο της  λογοτυπο, που παρουσιαστηκε πριν απο λιγες εβδομαδες μαζι με το ολοκαινουργιο ηλεκτρικο crossover Nissan Ariya. Τοσο το νεο λογοτυπο οσο και το Ariya θα βρισκονται στο επικεντρο των δραστηριοτητων της Nissan κατα τη διαρκεια του Σαββατοκυριακου στη Λισαβονα, που ειναι η Ευρωπαϊκη Πρασινη Πρωτευουσα για το 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!