Ford και GM βραβεύουν τη Goodyear

Ως εναν απο τους κορυφαιους προμηθευτες παγκοσμιως αναγνωρισαν τη Goodyear Tire & Rubber Company, τοσο η Ford Motor Company οσο και η General Motors, για την επιτευξη των πλεον υψηλων επιπεδων αριστειας στην βιομηχανια, ως προμηθευτης αρχικου εξοπλισμου. 


Η Goodyear πηρε αυτη τη διακριση με το βραβειο «World Excellence Award» της Ford στις 21 Μαϊου, στην 21η ετησια τελετη βραβειων Ford World Excellence Awards στο Dearborn του Michigan. O Υπευθυνος Αναπτυξης Προϊοντων και Αγορων για την Ford Hau Thai-Tang, και η Αντιπροεδρος της Ford για Ποιοτητα και Προγραμματα Νεων Μοντελων, Linda Cash, παρεδωσαν στη Goodyear το βραβειο.


Η Goodyear αναγνωριστηκε για την υπερβαση προσδοκιων ως προμηθευτης και για την επιτευξη των υψηλοτερων επιπεδων αριστειας σε ποιοτητα, κοστη, επιδοσεις και παραδοση. 



«Τα ετησια βραβεια World Excellence Awards της Ford αναγνωριζουν τους κορυφαιους μας προμηθευτες για τη συνεισφορα τους στην επιτυχια μας», δηλωσε ο κ Thai-Tang. «Προμηθευτες οπως η Goodyear παιζουν ενα βασικο ρολο, στο να μας βοηθησουν να επιτυχουμε το οραμα μας, να ειμαστε η πλεον αξιοπιστη εταιρεια αυτοκινησης».

Η Goodyear ελαβε επισης το βραβειο του Προμηθευτη της Χρονιας απο τη GM για δευτερη συνεχη χρονια, κατα τη διαρκεια της 27ης ετησιας τελετης βραβειων General Motors Supplier of the Year, που ελαβαν χωρα στις 15 Μαϊου στο Detroit. «Εχουμε υψηλες απαιτησεις απο τους προμηθευτες μας. Η Goodyear ξεπερασε τα ορια για να προσφερει τις καινοτομιες και την ποιοτητα, που θα μας βοηθησουν να κερδισουμε τους πελατες για μια ζωη» δηλωσε ο Steve Kiefer, αντιπροεδρος Global Purchasing and Supply Chain της General Motors.

Οι νικητες του βραβειου Προμηθευτη της Χρονιας απο τη General Motors επιλεχθηκαν απο μια παγκοσμια ομαδα στελεχων της GM στους τομεις της αγορας, της μηχανικης, του ελεγχου ποιοτητας, της παραγωγης και των logistics. Οι νικητες επιλεχθηκαν με βαση τα κριτηρια αποδοσης της αγορας προϊοντων, των υπηρεσιων παγκοσμιων αγορων και παραγωγης, της εξυπηρετησης πελατων και των υπηρεσιων μετα την πωληση καθως και των logistics.

«Εμεις στη Goodyear εκτιμουμε την αναγνωριση για την αριστεια που ερχεται με αυτα τα πολυποθητα βραβεια. Εκτιμαμε επισης τη σχεση μας με τους πελατες αρχικου εξοπλισμου, οπως τη GM και τη Ford, επειδη μας προκαλουν να ωθησουμε την τεχνολογια και την καινοτομια στο επομενο επιπεδο» δηλωσε ο Mike Dwyer, Chief Customer Officer της Goodyear για τη Βορεια Αμερικη.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!