Gareth Bale και Sergio Agüero σκοράρουν με την Nissan!

Η Nissan, επισημoς παγκοσμιος αυτοκινητικος χορηγος του UEFA Champions League, ανακοινωσε πως το εξτρεμ της Real Madrid Gareth Bale και ο επιθετικος της Manchester City Sergio Agüero, αποτελουν τους νεους παγκοσμιους πρεσβευτες, αλλα και τους “Μηχανικους Ενθουσιασμου” της φιρμας.

Ως οι νεοι  παγκοσμιοι πρεσβευτες της Nissan, οι Bale και Agüero θα βοηθησουν την Nissan να φερει τους  φιλαθλους πιο κοντα στη δραση του UEFA Champions League. Συγκεκριμενα, τα δυο αστερια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου αναμενεται να διαδραματισουν κεντρικο ρολο κατα τη διαρκεια της σεζον στη δημιουργια ενθουσιασμου για τους οπαδους του UEFA Champions League, ξεκινωντας με εναν πρωταγωνιστικο ρολο σε μια αποκλειστικη ταινια που δημιουργηθηκε απο τη Nissan.

Παρουσιαζοντας τις “ηλεκτρισμενες” δεξιοτητες τους, η συγκεκριμενη ταινια αποκαλυπτει τους παικτες σε μια ανταγωνιστικη δραση με τεχνικες και γυρισματα της μπαλας που “ξετυλιγουν” τις καινοτομες ικανοτητες τους. Επειδη ομως τιποτα δεν μπορει να περιγραψει καλυτερα τη δραση απο την ιδια την εικονα, μπορειτε να απολαυσετε την ταινια..embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dy2K6rXWLpU]

Σχετικα με τον νεο του ρολο ως παγκοσμιου πρεσβευτη της Nissan, ο Gareth Bale ειπε: «Ειμαι ενθουσιασμενος που θα συνεργαστω με τη Nissan με αφορμη την χορηγια της στο  UEFA Champions League. Εχοντας κερδισει το συγκεκριμενο τουρνουα δυο φορες με την Real Madrid,  γνωριζω πως ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος και ξερω οτι απαιτειται πολυ σκληρη δουλεια για να κερδισεις. Ειναι ενα απο τα πιο συναρπαστικα τουρνουα στον κοσμο και ανυπομονω να μοιραστω  τον ενθουσιασμο μου με τους οπαδους.\”

Απο την πλευρα του, ο Sergio Agüero προσθεσε και  αυτος τον ενθουσιασμο του για την συνεργασια του με τη Nissan δηλωνοντας : “Ειμαι πολυ χαρουμενος που θα συνεργαστω με τη Nissan. To UEFA Champions League ειναι ενα ακρως συναρπαστικο τουρνουα με μερικες απο τις καλυτερες ομαδες, αλλα και παικτες και προπονητες στο γηπεδο. Τα δρωμενα καθε εβδομαδα τοσο εντος οσο και εκτος του γηπεδου δημιουργουν εναν μεγαλο ανταγωνισμου απο την πλευρα των παικτων και φυσικα μεγαλο ενθουσιασμο για τους οπαδους που παρακολουθουν τη διοργανωση.\”

Ο Jean-Pierre Diernaz, Αντιπροεδρος Μαρκετινγκ της Nissan Europe σχολιασε: \”Ειμαστε πολυ χαρουμενοι που καλωσοριζουμε τους Bale και Agüero στην οικογενεια της Nissan, ως νεους πρεσβεις και “Μηχανικους Ενθουσιασμου” της μαρκας μας. Στο πλαισιο της εταιρικης μας σχεσης με το UEFA Champions League, θελαμε να συνεργαστουμε με πρεσβευτες που καταδεικνυουν αλλα και μοιραζονται τις ιδιες αρχες με εμας για καινοτομια και ενθουσιασμο. Γιατι αυτους; Επειδη, οπως και η Nissan, αναζητουν τις προκλησεις,  ειναι αληθινα καινοτομοι στο παιχνιδι και καθε φορα που μπαινουν στο γηπεδο, μεταφερουν τον ενθουσιασμο τους  στους οπαδους.\”

Δειτε το video με τον Gareth Bale να εξιστορει την επιτυχια του με την Real Madrid .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Zn_aEXkJBPI]


Επιπλεον δειτε το video με τον Sergio Agüero να μιλαει για τον στοχο του να κατακτησει το UEFA Champions League στη φετινη σεζον με την Manchester City.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=H5wpyODkUno]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!