H δυναμική παρουσία της Nissan στο 66ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

O πρωτοποριακος σχεδιασμος και η καινοτομια αποτελουν τα κυρια χαρακτηριστικα που επιδεικνυει με τα μοντελα της η Nissan, στο 66ο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης.  Με μια εντυπωσιακη σειρα απο τολμηρες νεες ιδεες αλλα και καινοτομες εξελιξεις, η Nissan επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα  τη θεση της, ως μια εκ των κορυφαιων αυτοκινητοβιομηχανιων της Υφηλιου. 

Εμπεριεχοντας  την καινοτομια μαζι με  μια νεα, τολμηρη σχεδιαστικη γλωσσα, το Nissan Gripz Concept αποτελει τον πολο ελξης στον μοντερνο και συναμα επιβλητικο εκθεσιακο χωρο της Nissan, στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης. Μια ιδεα που υλοποιηθηκε απο τις ομαδες σχεδιασμου της φιρμας στην  Ευρωπη και την Ιαπωνια, το Nissan Gripz Concept δινει μια εντονη σχεδιαστικη γευση απο το μελλον  της κατηγοριας των Crossover.


 Με στοχο να αποτελεσει εναν  “σκληροτραχηλο αθλητη δρομου”  το  Nissan Gripz Concept συνδυαζει την πρακτικοτητα και την ικανοτητα ενος compact  crossover, με τις επιδοσεις τον ενθουσιασμο  αλλα και την “εμπλοκη” του οδηγου, που ταιριαζει στο προφιλ ενος  παραδοσιακου σπορ αυτοκινητου . Αυτος ο μοναδικος συνδυασμος δινει στο  Gripz μια διπλη προσωπικοτητα,  συνδυαζοντας αρμονικα το στυλ και την ευελιξια, με την ικανοτητα να κινηθει και σε περιπετειωδες εδαφος,  οταν ειναι οι περιστασεις το επιβαλλουν. 


Το  Gripz Concept απεικονιζει οχι μονο την προσεγγιση της Nissan για σχεδιασμο “χωρις συνορα”,  αλλα αναδεικνυει και τις  δυνατοτητες υλοποιησης του. Το Gripz κανει το ντεμπουτο του με ενα πρωτοτυπο υβριδικο συστημα που  βασιζεται σε τεχνολογιες που εχουν αναπτυχθει  για τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan.
  
Με αδιαμφισβητητη την ηγεμονια της στην αγορα των αμιγως ηλεκτροκινητων οχηματων, η Nissan πραγματοποιει αλλο ενα σημαντικο βημα προς τα εμπρος, ανακοινωνοντας  στη Φρανκφουρτη την αυξηση της αυτονομιας για το LEAF κατα 26%, που πλεον αγγιζει τα 250 χλμ.  Η πρωτοποριακη για την κατηγορια μπαταρια των 30 kWh, θα αποτελει την καρδια του ανανεωμενου LEAF, που επισης κανει το ντεμπουτο του στην Φρανκφουρτη. 

Στο Σαλονι της Φρανκφουρτης κανει το  Ευρωπαϊκο ντεμπουτο του και το νεο NP300 Navara. Πληρως  ανασχεδιασμενο, με φιλοσοφια που απορρεει απο τα Crossover της  Nissan, το NP300 Navara, αποδεικνυει με τον καλυτερο τροπο πως  ογδοντα χρονια κατασκευαστικης εμπειριας στα pick-up, συνδυαζονται  με μερικες απο τις πιο προηγμενες σχεδιαστικες και μηχανολογικες προτασεις  στην κατηγορια. Με νεα τεχνολογια, τολμηρη σχεδιαση αλλα και  υψηλη ποιοτητα,  το νεο NP300 Navara ειναι σιγουρο πως θα αποτελεσει σημειο αναφορας. Χαρη στο ανασχεδιασμενο εσωτερικο του, τα επιπεδα ανεσης εχουν αυξηθει σημαντικα,  ενω η νεα, ελαφρυτερη  αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων πισω, προσφερει εξαιρετικη ποιοτητα κυλισης.

Το νεο NP300 Navara διαθετει ενα νεο 2.3-λιτρων dCi κινητηρα πετρελαιου που ειναι εως και 24 τοις εκατο πιο αποτελεσματικος, ενω  για πρωτη φορα σε pick-up, προσφερεται με τη δυνατοτητα επιλογης  twin-turbo.  Απο το νεο NP300 Navara, δεν θα μπορουσαν να λειψουν χαρακτηριστικες τεχνολογιες που συναντωνται και στα crossover της Nissan, οπως το Συστημα Πανοραμικης Θεασης (AVM) και Πεδησης Εκτακτης Αναγκης (FEB).

Το Ευρωπαϊκο ντεμπουτο του νεου NP300 Navara, σηματοδοτει επισης και μια νεα εποχη στην εγγυηση των  καινουργιων  επαγγελματικων οχηματων της Nissan. Εχοντας  απολυτη εμπιστοσυνη στην ποιοτητα των επαγγελματικων οχηματων της,  η Nissan προσφερει πληρη εργοστασιακη εγγυηση πεντε ετων  η 160,000χλμ, για ολη την γκαμα  των φορτηγων και βαν που διαθετει,  με ημερομηνια πρωτης αγορας την 1η Σεπτεμβριου 2015. 

 Απο το Σαλονι της Φρανκφουρτης δεν θα μπορουσε φυσικα να λειπει η πλουσια γκαμα των ακρως επιτυχημενων  crossovers  της Nissan.  Η δευτερη γενια του Qashqai πραγματοποιει την εμφανιση της στην Φρανκφουρτη εχοντας σπασει προσφατα το φραγμα των  500.000 αυτοκινητων στην παραγωγη και μαλιστα σε μολις 21 μηνες ! Το παζλ συμπληρωνει το Juke ως το πλεον ξεχωριστο compact crossover στην Ευρωπη, αλλα και το νεο X-Trail που τωρα εφοδιαζεται και με τον turbo κινητηρα βενζινης 1.6 λιτρων και αποδοσης 163PS.

Περιοπτη θεση στον εκθεσιακο χωρο της Nissan στην Φρανκφουρτη, καταλαμβανουν και τα συναρπαστικα σπορ μοντελα της φιρμας, προεξεχοντος του GT-R Track Edition, που κανει και το ντεμπουτο του σε διεθνες σαλονι αυτοκινητου. Κατασκευασμενο  απο τη NISMO  για τους λατρεις  της οδηγησης σε πιστα, η συγκεκριμενο εκδοση του θρυλικου supercar της Nissan διαθετει ακομα μεγαλυτερη ακαμψια,  ρυθμιζομενες αναρτησεις και σφυρηλατες   ζαντες αλουμινιου.  Σε οτι αφορα το ανανεωμενο 370Ζ, η Nissan εμπλουτιζει τα χαρακτηριστικα του, αφενος με μια νεα επιλογη σε χρωμα (Deep Blue Pearl), αφετερου με την προσθηκη των συστηματων Active Noise Cancellation και Active Sound Enhancement του ηχοσυστηματος  Bose που προσφερουν ενισχυμενο ηχο του κινητηρα στην καμπινα, για μια ακομα πιο συναρπαστικη εμπειρια οδηγησης.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qymuBbTpZCg]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!