H ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. γιορτάζει 60 συναπτά έτη συνεργασίας με τα ελαστικά YOKOHAMA

Με αφορμη τα 100 χρονια απο την ιδρυση της ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Co. Ltd, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. πραγματοποιησε προσφατα δυο εκδηλωσεις στις εγκαταστασεις της σε Αθηνα και Θεσσαλονικη, γιορταζοντας τα 60 χρονια της αποκλειστικης της συνεργασιας στην Ελλαδα με την Ιαπωνικη εταιρεια ελαστικων.
Στις εκδηλωσεις αυτες, εκτος απο την διοικηση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, εδωσαν το παρον και υψηλοβαθμα διοικητικα στελεχη  της ΥΟΚΟΗΑΜΑ Europe, αλλα  και Συνεργατες της Ελληνικης Αντιπροσωπειας απο ολη την Ελλαδα. Μαλιστα οι τελευταιοι,  ειχαν την ευκαιρια να γνωρισουν τις πρωτοποριακες τεχνολογιες που θα ενσωματωνονται στην καινουργια σειρα ελαστικων της φιρμας. Κατα τη διαρκεια των εκδηλωσεων αυτων, οι παρευρισκομενοι ειχαν τη δυνατοτητα να ανταλλαξουν αποψεις με τους εκπροσωπους της εταιρειας αλλα και να συνομιλησουν με τους υπολοιπους επισημους Συνεργατες ανα την Ελλαδα.
Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company ιδρυθηκε στις 13 Οκτωβριου του 1917 στην πολη Yokohama της Ιαπωνιας. Απο τοτε μεχρι και σημερα εχει καταφερει να γνωρισει τεραστια επιτυχια και να θεωρειται ενας εκ των κορυφαιων κατασκευαστων ελαστικων παγκοσμιως. Προσφερει μια ευρεια γκαμα ελαστικων στην οποια περιλαμβανονται ελαστικα επιβατικων αυτοκινητων, φορτηγων, λεωφορειων, motorsport και OTR, ανταποκρινομενη πληρως στις απαιτησεις οδηγων και αυτοκινητιστων.

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισαγει και διανεμει τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνικη αγορα, απο το 1957.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!