H Bentley Athens χορηγός μετακινήσεων του Bryan Ferry

Η Bentley Athens ηταν χορηγος των μετακινησεων του Bryan Ferry, o οποιος βρεθηκε στη χωρα μας για δυο συναυλιες, την εβδομαδα που περασε. Μια απαστραπτουσα Bentley Bentayga μετεφερε το διασημο τραγουδοποιο και ιδρυτη των Roxy Music, τον επονομαζομενο και «Δανδη της Μουσικης», κατα την παραμονη του στη χωρα μας. Στις συναυλιες του στην Ελλαδα ο Bryan Ferry ξεσηκωσε το κοινο του, που εσπευσε να τον απολαυσει απο κοντα, πρωτα στο Ηρωδειο, στην Αθηνα και στη συνεχεια στο Θεατρο Δασους, στη Θεσσαλονικη.


Ο Bryan Ferry εχει χριστει «Ιπποτης» απο τη Βασιλισσα Ελισσαβετ για τις υπηρεσιες που εχει προσφερει, ως μεγαλο ονομα της διεθνους μουσικης βιομηχανιας, στην πατριδα του, τη Μεγαλη Βρεταννια. Με σπουδες στις Καλες Τεχνες, λιγοι γνωριζουν οτι υπηρξε υποτροφος του φημισμενου Royal College of Art, o Ferry συνδυασε το καλλιτεχνικο του οραμα με την αψεγαδιαστη εικονα και το σικατο παρουσιαστικο. Για το λογο αυτο φροντιζε παντα ο ιδιος, οχι μονο τη συνθεση αλλα και την καθε λεπτομερεια των Roxy Music, απο τα κοστουμια μεχρι τα εξωφυλλα των albums τους. 




Η αγαπη του για το ωραιο και το ξεχωριστο ηταν ανεκαθεν τροπος ζωης για τον Ferry. Για το λογο αυτο καθε αλλο παρα προκαλει απορια οτι για τις μετακινησεις του στην Ελλαδα επελεξε ο ιδιος ενα ιδιαιτερο, ξεχωριστο μοντελο, που θα ταιριαζε στο στυλ του και θα επικοινωνουσε αψογα την «εικονα» του στους πολυπληθεις θαυμαστες του. 


Το μοντελο αυτο δεν ηταν αλλο απο τη Bentley Bentayga. Το μεγαλο SUV της Bentley προσφερε ολη την πολυτελεια και χλιδη που ενας Σερ της ιστοριας της μουσικης θα αποζητουσε. Καθε λεπτομερεια στην Bentley Bentayga εχει σχεδιαστει και μελετηθει για να προσφερει απολυτη εμπειρια οδηγησης και κορυφαια ευχαριστηση. Απο τον V8, τετραλιτρο κινητηρα των 550 ιππων που εξασφαλιζει τα 0-100 χλμ./ωρα σε μολις 4,5΄΄ και την τελικη των 290 χλμ./ωρα, μεχρι τις χειροποιητες ραφες, σε διαφορα μοτιβα, στα ειδικα επεξεργασμενα δερματα η τις επενδυσεις απο γνησιο, μονοκοματο κομματι ξυλου σε ταμπλο και πορτες, η Bentayga ειναι αναμφιβολα η επιτομη της πολυτελειας. 

Η Bentley Bentayga ειναι διαθεσιμη προς ενοικιαση μεσω της Luxury Hire, της υπηρεσιας μισθωσης ξεχωριστων αυτοκινητων της Kosmocar. Η Luxury Hire (www.luxuryhire.gr) εχει εδρα στη Bentley Athens, στη Λεωφ. Κηφισιας 342, στο Νεο Ψυχικο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!