H BMW επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου


Υποστηριξη της διοργανωσης για τριτη συνεχη χρονια με παραχωρηση στολου αυτοκινητων και μοτοσικλετων BMW

 
Απο το 2013, το BMW Group Hellas στηριζει ενεργα τις αξιες του Κλασικου Αθλητισμου και το αξιολογο εργο του ΣΕΓΑΣ που συμβαλλει καθοριστικα στην αναπτυξη του δρομικου κινηματος στην Ελλαδα. Το πολυαναμενομενο αθλητικο γεγονος της χρονιας, ο Αυθεντικος Μαραθωνιος της Αθηνας, διεξαγεται την Κυριακη, 13 Νοεμβριου 2016 και χιλιαδες δρομεις αναμενεται να κατακλυσουν το κεντρο της πολης.

Ως επισημος χορηγος του Αυθεντικου Μαραθωνιου της Αθηνας για τριτη συνεχη χρονια, το BMW Group Hellas θα παραχωρησει στολο αυτοκινητων και μοτοσικλετων BMW προκειμενου να εξυπηρετησει τις αναγκες των διοργανωτων και τη φιλοδοξη προσπαθεια των αθλητων.


Tο νεο premium ηλεκτρικο BMW i3 (94 Ah) με αυξημενη αυτονομια εως 300 km που δεν εκπεμπει ρυπους, θα συνοδευει τους πρωτους δρομεις απο το σημειο εκκινησης στο Μαραθωνα. Το στολο θα πλαισιωνουν τα νεα plug-in hybrid μοντελα της Σειρας BMW iPerformance (BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e και Χ5 xDrive 40e) εξυπηρετωντας τις αναγκες μετακινησης του ΣΕΓΑΣ.


Τα νεα μοντελα BMW iPerformance βελτιστοποιουν την εξοικονομηση ενεργειας και τις επιδοσεις μεσω της συνδυαστικης λειτουργιας ενος κινητηρα εσωτερικης καυσης και ενος ηλεκτροκινητηρα. Εχοντας παραδωσει πανω απο 100.000 ηλεκτρικα και plug-in hybrid οχηματα σε ολο τον κοσμο τα τελευταια τρια χρονια, το BMW Group συνεχιζει να οδηγει τις εξελιξεις διαμορφωνοντας το παρον και το μελλον της εξατομικευμενης βιωσιμης μετακινησης.


Εκτος απο την παραχωρηση οχηματων, το BMW Group Hellas θα συμμετεχει και φετος σε ολους τους αγωνες δρομου του Αυθεντικου Μαραθωνιου με τη BMW Team. H δυναμικη ομαδα που αριθμει πανω απο 150 μελη (αποτελουμενη απο εργαζομενους της εταιριας, στενους συνεργατες και πιστους φιλους της μαρκας) φιλοδοξει να σημειωσει νεες επιτυχιες και να καταρριψει νεα ρεκορ. Η ομαδα προπονειται συστηματικα καθε εβδομαδα στο Ολυμπιακο Σταδιο υπο την επιβλεψη της διακεκριμενης Προπονητριας και Πρωταθλητριας Μαραθωνιου και Αγωνων Δρομου, κυρια Μαρια Πολυζου.


Την Κυριακη, οι συμμετεχοντες και παρευρισκομενοι στον Αυθεντικο Μαραθωνιο θα μπορουν να επισκεφθουν το περιπτερο της BMW στο «Χωριο των Χορηγων». Εκει θα εχουν τη δυνατοτητα να ενημερωθουν απο εξειδικευμενους διατροφολογους και γυμναστες για θεματα υγειας, διατροφης και ασκησης. Διπλα στο νεο BMW i3 (94 Ah), θα μπορουν να κανουν προσωπικη αξιολογηση συστασης σωματος με μια νεα και μοναδικη στην Ελλαδα συσκευη και να δοκιμασουν πρωτοποριακες μεθοδους εκγυμνασης, οπως με τον οικολογικο διαδρομο χωρις ηλεκτρικο ρευμα.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!