H DS Automobiles παίζει εντός έδρας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού!


Στη δευτερη παρουσια της DS Automobiles στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου, η DS Automobiles προσκαλει τους επισκεπτες της εκθεσης να ταξιδεψουν σε μια πραγματικα καθηλωτικη εμπειρια – ενα ταξιδι με πλουσια κληρονομια, savoir-faire, προηγμενη τεχνολογια και στο μελλον της μαρκας. 

Πηγαινοντας ενα βημα μπροστα απο την εποχη, η DS Automobiles θα παρουσιασει μια σειρα απο καινοτομιες και νεες τεχνολογιες, συμπεριλαμβανομενου του DS E-TENSE, την καθηλωτικη εμπειρια 360°, τη παγκοσμια πρεμιερα της “ONLY YOU” εμπειριας, (μια σειρα απο νεες τεχνολογιες και υπηρεσιες για τους πελατες DS), το DS 5 Commande Spéciale (μια απο τις εξειδικευμενες προστασεις της DS), το DSV-02 (το 100% ηλεκτρικο μονοθεσιο για την τριτη σεζον του FIA Formula E Championship), και τη σειρα “DS Performance”.
Οι επισκεπτες του περιπτερου της DS καλουνται να δοκιμασουν την εμπειρια της νεας εφαρμογης για κινητα “MyDS”. 

Το περιπτερο της DS Automobiles θα βρισκεται στο Hall 1, στον εκθεσιακο χωρο του Paris expo Porte de Versailles, απο την 1η  μεχρι τις 16 Οκτωβριου. 

Στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου, η DS Automobiles θα προσφερει στους επισκεπτες ενα μοναδικο ταξιδι στην παγκοσμια πρεμιερα της εμπειριας “ONLY YOU” – μια αποκλειστικη συλλογη υπηρεσιων της DS. Επισης, θα παρουσιαστει το DS 5 Commande Spéciale, το οποιο ειναι βασισμενο στη συνεργασια του Thierry Métroz, Διευθυντη Σχεδιασης της DS Automobiles και ενος πελατη, της κα L., το οποιο αναμενεται να τραβηξει τα βλεμματα των επισκεπτων, οπως δηλωσε ο Yves Bonnefont, Διευθυνων Συμβουλος της DS Automobiles.

H DS προσκαλει τους επισκεπτες, στην καρδια της μαρκας, σε ενα χωρο που εκτεινεται σε 1.120 m2. Με πραγματικα καινοτομο σχεδιασμο, πρωτοποριακο για εκθεσιακο χωρο, η DS καλωσοριζει το κοινο στον κοσμο του απαραμιλλου στυλ και στις μοναδικες αξιες  της μαρκας. Αυτο το ταξιδι περιλαμβανει διαφορα σταδια, συμπεριλαμβανομενων της κληρονομιας της DS, του savoir-faire, την προηγμενη τεχνολογια, του DS “ONLY YOU” και του DS Lounge.

Με χαλαρη ατμοσφαιρα, και την τελεια μουσικη υποκρουση, η DS σας καλωσοριζει!


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ DS

Η επισκεψη ξεκινα απο την προελευση της μαρκας, οδηγωντας στα χναρια της εξαιρετικης πολιτιστικης κληρονομιας της, που ειναι η πηγη της μεγαλης εμπνευσης της Avant-Garde. Πραγματι, η DS και η SM θα παραμεινουν ως δυο θρυλικα αυτοκινητα στην ιστορια του 20ου αιωνα της αυτοκινησης.

Η εκθεση φωτογραφιων περιλαμβανει το “Hippopotame” του 1949, το οποιο αντιπροσωπευει ενα κομματι της ιστοριας που παραπεμπει στην περιοδο ακμης αυτων των μοντελων, τοσο οσον αφορα στη σχεδιαση τους και στις προηγμενες τεχνολογιες για την εποχη.

Σε λιγα λεπτα οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν τη δυνατοτητα να μαθουν για τα 60 χρονια ιστοριας της μαρκας.

Savoir-faire 

Στη ζωνη Savoir-faire της DS, οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν τα πολυτελη δερματα, την απαραμιλλη ποιοτητα κατασκευης και το μοναδικο στυλ που εξοπλιζονται τα οχηματα της. Η διαδικασια της κατασκευης και η προσοχη μεχρι την τελευταια λεπτομερεια, ειναι η επιτομη της γαλλικης φινετσας, καθως και οι συνεργασιες με κορυφαιους γαλλικους οικους μοδας. 


Ενα μοναδικο ρολοϊ που κατασκευαζεται απο την BRM Chronographes. Αυτο το ρολοϊ μπορει ειτε να φορεθει στον καρπο του χεριου η να τοποθετηθει στην κεντρικη κονσολα του DS E-TENSE.

Εχοντας την εμπειρια του savoir-faire και μια σειρα απο συνεργασιες, η DS Automobiles θα παρουσιασει σε παγκοσμια πρεμιερα το DS Commandes SPECIALES (κατα παραγγελια εξατομικευση DS). Η πρωτοβουλια αυτη βασιζεται στην ιστορια της DS και απηχει το savoir-faire των μεγαλυτερων γαλλικων οικων μοδας.


Στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου επισης θα δουμε τη DS Automobiles να παρουσιαζει την πρωτη παραγγελια αυτοκινητου με τη μορφη του DS 5 Commande Spéciale. Αυτη ειναι μια ιστορια που ξεκινα με την επιθυμια. Μια επιθυμια που ενας πελατης DS 5 η “κα L”, ηρθε να μοιραστει μαζι μας, και εκανε πραξη ο Διευθυντης Σχεδιασης της DS Automobiles, κος Thierry Métroz. Το φασμα των δυνατοτητων που εχει ενα αυτοκινητο DS ειναι σχεδον ατελειωτο. Οι πελατες μπορουν να αλλαξουν ολη την ατμοσφαιρα του DS τους, απο την επιλογη των δερματων για τα καθισματα και στο ταμπλο. Δουλευοντας με εναν σχεδιαστη, οι πελατες θα ειναι επισης σε θεση να δημιουργησουν το δικο τους χρωμα για το αμαξωμα. H DS εχει δημιουργικες ιδεες! 

Συνεχιζοντας το ταξιδι τους, οι επισκεπτες θα εισελθουν σε μια προηγμενη ζωνη υψηλης τεχνολογιας που αναδεικνυει την αδιαμφισβητητη εμμονη της DS Automobiles για τη δημιουργια και την πρωτοπορια. 

Το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο αυτης της ζωνης ειναι το DSV-02, που θα κανει την παγκοσμια πρεμιερα του στο Σαλονι Αυτοκινητου στην πολη του Φωτος. Tο 100% ηλεκτρικο μονοθεσιο, αναπτυχθηκε απο τους μηχανικους της DS Performance και θα αποκαλυφθει στο ευρυ κοινο. Το προηγμενο κιβωτιο ταχυτητων, ο ηλεκτρικος κινητηρας,  η πισω αναρτηση και η ηλεκτρονικη διαχειριση του κινητηρα, ηταν τα βασικα σημεια εστιασης της αγωνιστικης ομαδας της DS Automobiles. 

Στις 9 Οκτωβριου του τρεχοντος ετους, το DSV-02 θα ειναι ετοιμο να συμμετασχει στον πρωτο αγωνα της αγωνιστικης περιοδου στο Χονγκ Κονγκ, στην τριτη σεζον της FIA Formula E Championship. Η μαρκα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με τον ηλεκτρικο μηχανοκινητο αθλητισμο που το τελευταιο χρονικο διαστημα βρισκεται σε ιδιαιτερη αναπτυξη. Η επιτυχημενη συμμετοχη της DS συμβαλει στην αναπτυξη των τεχνολογιων που μπορουν τωρα να βρεθουν σε οχηματα DS.


\”ONLY YOU\” – Μια Μοναδικη Εμπειρια – Διαμορφωνοντας το μελλον της μαρκας

Ακριβως στο κεντρο του περιπτερου, δυο εκπληξεις περιμενουν τους επισκεπτες. Η πρωτη απο αυτες ειναι το DS E-TENSE. 


Με Avant-Garde προσωπικοτητα, το DS E-TENSE βασιζεται στην τεχνολογια και ξεφευγει απο τα στυλιστικα κλισε. Λαμβανοντας εμπνευση απο τον κοσμο της μοδας και της αρχιτεκτονικης, το DS E-TENSE concept ειναι ενα διθεσιο αυτοκινητο με σπορ καταβολες, το κεντρο βαρους του εχει κρατηθει χαμηλα για την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα. Για το εσωτερικο του χρειαστηκαν 800 ωρες σχεδιασης και ελεγχου για να καταληξει τελικα να εφαρμοστει στην καμπινα του πρωτοτυπου αυτοκινητου. Το κεντρο πολυμεσων, το οποιο αποτελειται απο μια οθονη 10 ιντσων και ενα συνολο ηχειων (9) Focal 640W, θα μαγνητισει τα βλεμματα.


H εντυπωσιακη του εμφανιση συμβαδιζει με τη δυνατη του «καρδια», η οποια προσφερει 408 ιππους και μια αμεση ροπη των 516 Nm. Το DS E-TENSE ολοκληρωνει τη διαδικασια 0-100 km/h σε 4,5 sec και η τελικη ταχυτητα ειναι 250 km/h. Η μπαταρια λιθιου-ιοντων αποθηκευει αρκετη ενεργεια για να μετακινει το ηλεκτρικο οχημα για 360 km στην πολη και 310 σε μικτο κυκλο ενω φερει τροχους 20 ιντσων. 


Η δευτερη ερχεται με τη μορφη της καθηλωτικης εμπειριας του καθηλωτικη \”ONLY YOU\”, που αναδεικνυει την αποκλειστικη συλλογη των υπηρεσιων σε παγκοσμια πρεμιερα στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου.

Ετσι, οι επισκεπτες της εκθεσης θα μπορεσουν να ζησουν την πρωτογνωρη εμπειρια 3D – 360°. Αυτη η ξεχωριστη 3D εμπειρια χρησιμοποιει τεχνολογια Virtual Garage και αναπτυχθηκε απο την Dassault Systèmes, κανοντας το παγκοσμιο ντεμπουτο της στο ευρυ κοινο με τη DS Automobiles. Ετσι οι επισκεπτες θα βρεθουν στο επικεντρο της 360 ° προβολης που θα τους οδηγησει μεσα στον κοσμο της DS. Ενας κοσμος γεματος ηρεμια. Αυτο σιγουρα δεν πρεπει να το χασετε!



\”ONLY YOU\” – Μοναδικη Εμπειρια DS

Συναρπαστικες εμπειριες και υπηρεσιες που μονο η DS μπορει να προσφερει. Τρεις αρχες βρισκονται στο επικεντρο. 

Η DS ειναι παντα διαθεσιμη στους πελατες της, 
Η DS εγγυαται την ευχαριστηση των πελατων της,
Για τη DS, καθε πελατης ειναι μοναδικος και αξιζει ιδιαιτερη μεταχειριση.

Στη βαση αυτων των αρχων, μια σειρα απο υπηρεσιες εχουν σχεδιαστει απο τη DS.

DS AT YOUR SERVICE
DS VALET
DS ASSISTANCE
DS RENT
CLUB DS PRIVILEGE 
MyDS

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ DS AUTOMOBILES

Οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν τη δυνατοτητα να δουν απο κοντα ολοκληρη τη γκαμα αυτοκινητων της DS Automobiles. Αυτοκινητα με ξεχωριστη και μοναδικη σχεδιαση, βασισμενα στο πνευμα της Avant-Garde. 


– DS 3 Performance BLACK SPECIAL – μια δυναμικη εκδοση του νεου DS 3. Εξοπλισμενο με κινητηρα 208 ιππων και 6-ταχυτο κιβωτιο (MCM), φεροντας TORSEN® διαφορικο περιορισμενης ολισθησης για εξαιρετικη προσφυση και κρατημα. Σε μαυρο ματ χρωμα και οροφη σε αποχρωση χρυσου. Προηγμενη ανεση και κορυφαιος εξοπλισμος ασφαλειας,


– DS 3 CABRIO SPORT CHIC PureTech 130,


– DS 4 PERFORMANCE LINE THP 210 – ενα hatchback με αισθηση GT, εχει δεχθει τη φροντιδα της DS Performance,


– DS 4 CROSSBACK TERRE ROUGE BLUEHDI 180 EAT6, σας βαζει στη διαθεση για περιπετειες,



– DS 5 SPORT CHIC BLUEHDI 180 EAT6, η αδιαμφισβητητη ναυαρχιδα της μαρκας.

Στην πολη του φωτος, στο επιβλητικο περιπτερο της DS Automobiles, δε θα μπορουσε να λειπει η DS BOUTIQUE. Η DS θα παρουσιασει ολα τα προϊοντα lifestyle που εχουν μελετηθει και σχεδιαστει με σκοπο να επεκτεινουν την εμπειρια DS σε καθημερινη βαση. Για το σκοπο αυτο, η DS Boutique θα προσφερει μια εκτενη συλλογη προϊοντων που αποτελουν την επιτομη της μαρκας, της γαλλικης savoir-faire στην πολυτελεια, με φινετσα και εξατομικευση.

Οι επισκεπτες θα εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν:

– Μινιατουρες ολων των μοντελων της DS, απο ιστορικα μοντελα μεχρι και το DS E-TENSE,
– Θα μπορουν να επιλεξουν ρολογια με την υπογραφη της DS, συμπεριλαμβανομενου και του T12-44-DRIVEMASTER-DS της BRM Chronographes.
– Δερματινα ειδη, οπως πορτοφολια, card holders, θηκες για iPhone, ακομη και την τσαντα 48H DS, παντα με τη σφραγιδα της DS,
– Θηκη iPad,
– Δερματινο βραχιολι διακοσμημενο με κρυσταλλα Swarovski.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!