H Ford ετοίμασε 4 GT και είναι έτοιμη να τρέξει στον 24ωρο αγώνα του Le Mans…


Αυτο το Σαββατοκυριακο διεξαγεται στο Le Mans ο γνωστοτερος ισως 24ωρος αγωνας αντοχης. Στον ιδιο αγωνα, 50 χρονια πριν η Ford αφησε εποχη με τη θρυλικη νικη 1-2-3.

Φετος, μετα απο τον θρυλικο εκεινο τερματισμο, η Ford επιστρεφει με συνθημα το “Go Like Hell” για να διεκδικησει μια νικη στον απολυτο αγωνα αντοχης. Τα λογια “Go Like Hell”, που αργοτερα αποτελεσαν τιτλο βιβλιου με θεμα τον θρυλικο αγωνα, ειπωθηκαν απο τον τοτε οδηγο της Ford Bruce McLaren προς το δευτερο οδηγο της ομαδας Chris Amon οδηγωντας προς την κατακτηση της νικης.

Παραλληλα, γιορταζοντας την επιστροφη της Ford στο διασημο αγωνα, το αγωνιστικο Ford GT #66 διατιθεται τωρα με το αγωνιστικο παιχνιδι Forza Motorsport 6 για κονσολες Xbox One.

Οσοι επιθυμουν, μπορουν να παρακολουθησουν τον διασημο αγωνα που αρχιζει στις 16.00 ωρα Ελλαδος με live streaming μεσα απο τον συνδεσμο: www.fordperformance.tv

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lyDvj7Ia_EE]

Μπορειτε τωρα να κατεβασετε δωρεαν το Ford GT race car στο αγωνιστικο παιχνιδι Forza Motorsport 6 για το Xbox One – γιορταζοντας ετσι την επιστροφη της Ford στο Le Mans 50 χρονια μετα την ιστορικη νικη 1-2-3 

Η Ford θα τρεξει με τεσσερα Ford Chip Ganassi Racing Ford GT στο θρυλικο αγωνα αντοχης Le Mans 24 Hours στη Γαλλια, 18-19 Ιουνιου


Γιορταζοντας την επιστροφη της Ford στο διασημο αγωνα αντοχης Le Mans 24 Hours, 50 χρονια μετα τον ιστορικο τερματισμο 1-2-3 το 1966, το #66 Ford GT διατιθεται τωρα με το αγωνιστικο παιχνιδι Forza Motorsport 6 για το Xbox One.

Οι κωδικοι για δωρεαν κατεβασμα του Ford GT Le Mans race car αποστελλονται απευθειας με μηνυμα Xbox Live στο inbox των παικτων του Forza Motorsport 6.

Φετος, η Ford συμμετεχει με δυο Ford Chip Ganassi Racing Ford GT στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Αντοχης (FIA) και δυο στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Και τα τεσσερα Ford GT τρεχουν στην κατηγορια GTE Pro στο Le Mans 24 Hours που ξεκινα στις 15:00 CET στις 18 Ιουνιου στη Γαλλια.

«Η νικη της Ford στο Le Mans το 1966 εχει γραψει ιστορια στο μηχανοκινητο αθλητισμο, και τωρα επιστρεφουμε για να τρεξουμε στον πιο επιπονο αγωνα αντοχης στον κοσμο με το πιο προηγμενο τεχνολογικα οχημα που εχουμε κατασκευασει ποτε» δηλωσε ο Henry Ford III, global marketing manager, Ford Performance. «Συνεργαστηκαμε στενα με τη Forza και το Xbox ωστε εκατομμυρια παικτες του Forza Motorsport 6 να μπορουν να βιωσουν τον ενθουσιασμο για την επιστροφη μας στο Le Mans διπλα-διπλα με τη Ford.»

Το Ford GT race car βασιζεται στο νεο Ford GT supercar, το κορυφαιο δημιουργημα του τμηματος Ford Performance. Με προηγμενη αεροδυναμικη, ελαφρια δομη απο ανθρακονηματα και εναν ισχυρο και αποδοτικο κινητηρα Ford EcoBoost, το Ford GT προτιθεται να ανταγωνιστει ‘καταπροσωπο’ τις Ferrari, Corvette, Porsche και Aston Martin και να διεκδικησει μια νικη στον απολυτο αγωνα αντοχης. 

Το Ford GT road car που πρωταγωνιστει στο εξωφυλλο του Forza Motorsport 6 και θα αρχισει να φτανει στα γκαραζ των πελατων μεχρι τα τελη του 2016, διατιθεται για εικονικη οδηγηση μεσω του παιχνιδιου που λανσαριστηκε περσι.

Για το Le Mans 24 Hours τα δυο WEC Ford GTs διατηρουν τους αριθμους τους #66 και #67 ενω τα IMSA αυτοκινητα εχουν τα #68 και #69, τιμωντας τις συνεχομενες νικης της Ford στο Le Mans το 1966, 1967, 1968 και 1969.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qys7X5w7SiY]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!