H Ford στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης


Ταυτοχρονα με το The Mall Athens στην Αθηνα, η Ford παρουσιαζει τα νεα της μοντελα και στο μεγαλυτερο εμπορικο κεντρο της Θεσσαλονικης, το Mediterranean Cosmos.

Αρχικα, και μεχρι τις 14 Οκτωβριου, στον 1ο οροφο του πιο  πολυσυχναστου εμπορικου κεντρου της Θεσσαλονικης, θα εκτιθεται η νεα εκδοση ST-Line του Ford Fiesta. Με σπορ εμφανιση και κινητηρες χαμηλου κυβισμου, οπως ο πολυβραβευμενος χιλιαρης κινητηρας βενζινης 1,0L EcoBoost αλλα και ο αποδοτικος 1,5L Diesel, τα νεα Fiesta ST-Line συνδυαζουν ιδανικα το δυναμικο στυλ με την οικονομια καυσιμου.


Απο τις 14 Οκτωβριου και για 10 ημερες, τη σκυταλη παιρνει το νεο Ford EcoSport. Κομψο και συμπαγες, το νεο μικρο SUV της Ford προσφερει ευελιξια, μεγαλους χωρους και πλουσιο εξοπλισμο. Οτι ακριβως περιμενεις απο ενα οχημα ελευθερου χρονου!


Το τελευταιο δεκαημερο, και μεχρι την Πεμπτη 3 Νοεμβριου, την παρουσια της Ford στο Mediterranean Cosmos θα ολοκληρωσει το νεο Ford Ka+. Παρα τις περιορισμενες εξωτερικες διαστασεις, το νεο 5θυρο Ford Ka+ εκπλησσει με τον χωρο που προσφερει ακομα και για ατομα με υψος 2 μετρα! Βασισμενο στην ιδια πλατφορμα με το Fiesta, διαθετει ανωτερα οδηγικα χαρακτηριστικα και μεγαλο χωρο αποσκευων.

Ωρες λειτουργιας:
Δευτερα-Παρασκευη 18:30-21:30μμ.
Σαββατο 17:30-21:30μμ.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!